Vectra B 2.0 GLS turbo...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ajangfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ajangfb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bu vectra B 2.0 GLS turbo varmı yoksa sadece dizellerindemi var bizim aracın kalkış mükümmel herkez çok şaşırıyo (araç LPG ile beraber 1350 Kg :D ) bide araç 200 000 hiç motorda yimemiş nasıl oluyo bu iş

turbo yok. halıyle 2000 motor ıyı kalkar. helekı tofaş reno vs araçlardan sonra opele gecıs yapıldıgında ıyı gıder. sımdı bı 2.5 cdx sahıbı 2000 motora bınsın gıtmıyo gıbı gelir

Musa ustam dediklerin doğruda tofaşı renoyu küçümser gibi geldiniz sanki:D valla bilemem o arabadan arabaya değişir:D ayrıca Fatih bey benzinli araçlarada turbo takılıyor fakat sizde varmı yokmu bilmiyorum...
zaten aracınızın motor hacmi büyük turboya gerek yok bence...saygılar...

arkadaşlar bu vectra B 2.0 GLS turbo varmı yoksa sadece dizellerindemi var bizim aracın kalkış mükümmel herkez çok şaşırıyo (araç LPG ile beraber 1350 Kg :D ) bide araç 200 000 hiç motorda yimemiş nasıl oluyo bu iş

Senin arabada turbo yok. Galiba motoru sıhatli çalışıyor o yüzdendir.

bizde ilk olarak 98 broadway vardı 945 kiloydu oda baya çabuk kalkıyordu haliyle. Araba 96 olmasına rağmen çok temiz. aldığımız kişi 10 yıllık servis bakım kağıtlarını bile gösterdi bize. bencede yokta bu ecu nun ne olduğunu hala çözemedim konuyu daha önce açmıştım arkadaşlar LPG beyni olduğunu sölemişlerdi ama LPG daha yeni takıldı bu ECU yazan şey baya eskiye benziyodu

bizde ilk olarak 98 broadway vardı 945 kiloydu oda baya çabuk kalkıyordu haliyle. Araba 96 olmasına rağmen çok temiz. aldığımız kişi 10 yıllık servis bakım kağıtlarını bile gösterdi bize. bencede yokta bu ecu nun ne olduğunu hala çözemedim konuyu daha önce açmıştım arkadaşlar LPG beyni olduğunu sölemişlerdi ama LPG daha yeni takıldı bu ECU yazan şey baya eskiye benziyodu

Baskı ve debriyaj yeniysede çok etkiler.

Musa ustam dediklerin doğruda tofaşı renoyu küçümser gibi geldiniz sanki:D valla bilemem o arabadan arabaya değişir:D ayrıca Fatih bey benzinli araçlarada turbo takılıyor fakat sizde varmı yokmu bilmiyorum...
zaten aracınızın motor hacmi büyük turboya gerek yok bence...saygılar...
yo küçümsemedım küçümsememde halada tofaş reno sureklı yapıyorum. çokda severek yaptıgım araçlardır. arızanın bulunamaması veya çok ugrastırması dıye bırsey söz konusu degıldır. yedek parçasıda ucuz gayet ıyı arabalar yanı

ECU ( Elektronik kontrol ünitesi cümlesinin kısaltılmasıdır) yani beyin.. broadway 96 modelde ecu yok karbüratörlü ayrıca seri araçtır tabi Eyüp abinin dediği gibi güç aktarma parçaları etkiler ama normalde seridir...ben bide laguna 5 silindirli motoru olan( volvo motoru) 2.0 16 valfe olan araca binin derim bakın bakalım nasıl gidiyor:D

yo küçümsemedım küçümsememde halada tofaş reno sureklı yapıyorum. çokda severek yaptıgım araçlardır. arızanın bulunamaması veya çok ugrastırması dıye bırsey söz konusu degıldır. yedek parçasıda ucuz gayet ıyı arabalar yanı

ustam bir an öyle anladım kusura bakma:D tofaşın bilmemde renonun parçaları çokda ucuz değil hele hele yetkili servislerde....:D

baskı balata değişmiş olabilir ilk aldığımızda 500 YTL gibi bi masraf yapmıştık eyüp kardeş

yok ustam sen yanlış anladın beni ben öle bişi vurgulamak istemedim zaten.

ECU zaten renoda yoktu vectrada var ve akünün yanındaydı. hatta fotolarınıda konuya eklemiştim. arkadaşlar en son LPG beyni olduğunu sölemişti. bende diyorumki LPg takılalı daha 4 hafta oluyo ECU baya eskiydi ve hala ne olduğunu anlayamadım dedim

Geri