arkadaşlar bu vectra B 2.0 GLS turbo varmı yoksa sadece dizellerindemi var bizim aracın kalkış mükümmel herkez çok şaşırıyo (araç LPG ile beraber 1350 Kg ) bide araç 200 000 hiç motorda yimemiş nasıl oluyo bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar bu vectra B 2.0 GLS turbo varmı yoksa sadece dizellerindemi var bizim aracın kalkış mükümmel herkez çok şaşırıyo (araç LPG ile beraber 1350 Kg ) bide araç 200 000 hiç motorda yimemiş nasıl oluyo bu iş
bizde ilk olarak 98 broadway vardı 945 kiloydu oda baya çabuk kalkıyordu haliyle. Araba 96 olmasına rağmen çok temiz. aldığımız kişi 10 yıllık servis bakım kağıtlarını bile gösterdi bize. bencede yokta bu ecu nun ne olduğunu hala çözemedim konuyu daha önce açmıştım arkadaşlar LPG beyni olduğunu sölemişlerdi ama LPG daha yeni takıldı bu ECU yazan şey baya eskiye benziyodu
yo küçümsemedım küçümsememde halada tofaş reno sureklı yapıyorum. çokda severek yaptıgım araçlardır. arızanın bulunamaması veya çok ugrastırması dıye bırsey söz konusu degıldır. yedek parçasıda ucuz gayet ıyı arabalar yanıMusa ustam dediklerin doğruda tofaşı renoyu küçümser gibi geldiniz sanki valla bilemem o arabadan arabaya değişir ayrıca Fatih bey benzinli araçlarada turbo takılıyor fakat sizde varmı yokmu bilmiyorum...
zaten aracınızın motor hacmi büyük turboya gerek yok bence...saygılar...
yo küçümsemedım küçümsememde halada tofaş reno sureklı yapıyorum. çokda severek yaptıgım araçlardır. arızanın bulunamaması veya çok ugrastırması dıye bırsey söz konusu degıldır. yedek parçasıda ucuz gayet ıyı arabalar yanı