- Konuyu Başlatan
burda ben araçla en uygun kit hangisidir diye konu açtım bu kanuda yardımcı olursanız sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiti takmak ustadan ustaya nasıl farkeder sadece yerini farklı yere takarlar motor aksamında göze batmaz bunlar yoksa çalışma yönünden hepsi aynıdır yani kitin bağlantısı tektir farklı bağlantı şekli yoktur sanırım.Bence malzeme önemli bir tofaşla opel bir midir hayır ama ikiside arabadır.Aynı buna benzer diye düşünüyorum
tesisatı çeketken aracın tesisatına zarar verir, aracın tesisatında sıkıntı oluşur, bulunmaz hayalet arıza dediğimiz arızalar oluşur. Montajı iyi yapamaz, biryerlerden hava alır, rölantiniz tutmaz. Elektriği yanlış yerden alır, bobin yakarsınız. Programı iyi okuyamaz, araç düzensiz çalışır. Bunları demek istemiştim. En iyi kitimi istiyorsunuz? PRINCE....
burda ben araçla en uygun kit hangisidir diye konu açtım bu kanuda yardımcı olursanız sevinirim
kimse şu araba için şu kit iyidir diyemiyor sanırım uyum sağlaması yönünden şöylede ölabilir tam tersi şu araba için şu kit olmaz diğer kitlerden istediğini taktır da olabilir
Benimde gayem bu zaten sonuçta bindiğim araç 90 lı yıllarda üretilmiş bir araç tecrübeye dayalı bir çok olumlu ve olumsuz yanlarını öğrenebiliriz.Ben burda sıfır bir araç alsam ha o zaman siz haklısınız hiç kimseye sormadan bir kit alır takar ve burda tecrübelerimi herkezle 2-3 sene sonra paylaşırımKimse kolay kolay şu kit bu araca olur yada olmaz diyemez; aramızda bu işin mühendisinin pek olacağını sanmıyorum; haliyle herkes arabasına taktırdığı LPG kitini bilir ve sorun yaşayıp yaşamadığını belirtebilir...Size düşen ise bu yorumlar arasında aklınıza yatanı bulup, bir karar vermek ve bundan 2-3 sene sonra bizler gibi yaşadığınız sorunu yada sorunsuzluğu bir yorum şeklinde yazabilmektir...
Benimde gayem bu zaten sonuçta bindiğim araç 90 lı yıllarda üretilmiş bir araç tecrübeye dayalı bir çok olumlu ve olumsuz yanlarını öğrenebiliriz.Ben burda sıfır bir araç alsam ha o zaman siz haklısınız hiç kimseye sormadan bir kit alır takar ve burda tecrübelerimi herkezle 2-3 sene sonra paylaşırım
kimse şu araba için şu kit iyidir diyemiyor sanırım uyum sağlaması yönünden şöylede ölabilir tam tersi şu araba için şu kit olmaz diğer kitlerden istediğini taktır da olabilir