Vectra b (2001) koltuk ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar vectra b kullanan ve boyu 1.78 olan fakat bu koltuğu çok güzel ayarlayabilen varmı ? Buradan araştırdım genelde opel koltukarında sanki sürücülerin büyük kısmı şikayetçi gibi. Arabadan soğudum artık 10 dakika arabayı kullanıyorum belimin ağrısı bir saat geçmiyor. Ayarlıyorum bir türlü olmuyor. Tabi koltuk gıcırtısıda işin farklı yönü. Ama ben gıcırtıdan vazgeçtim yeter ki koltuğu ortapedik birşekilde ayarlayaym.

neredeyse aynı aracı kullanıyoruz ve benım boyum 1.85 cıvarı oldukca rahatım

sımdı koltugu gerı cek ve dızınle kokpıt arasında ıkı santım bosluk olsun sonra koltuk sırtını gerıye dogru yatır ve elını dıreksıyona ust kısmına gelecek sekılde uzat el bılegın dıreksıyorun ust kısmına gelecek sekılde kadar ayarla ve rahat rahat kullan

unutmakı senden kotu tofascılar var

bende 1.78 boyundayım aynı dert bende de war.bülent kardeşimin dediklerini yaptım geçmio bende...çözüm olarak yastık koyuyorum uzun yolda :)

neredeyse aynı aracı kullanıyoruz ve benım boyum 1.85 cıvarı oldukca rahatım

sımdı koltugu gerı cek ve dızınle kokpıt arasında ıkı santım bosluk olsun sonra koltuk sırtını gerıye dogru yatır ve elını dıreksıyona ust kısmına gelecek sekılde uzat el bılegın dıreksıyorun ust kısmına gelecek sekılde kadar ayarla ve rahat rahat kullan

unutmakı senden kotu tofascılar var
Bilek ve direksiyon mesafesi ayarını daha öncede duymuştum ve uyguladım. Aslında güzel bir çözüm yöntmi ama ben bileğimden değil avuç içimle bileğim arasında bir mesafeyi ayarlıyorum ve bu bana daha iyi oluyor. Koltuk yüksekliğini siz ne kadar yükseltiyorsunuz ? Ayrıca bel destek ayarını kullanıyormusunuz ?

Son düzenleme:
bilek mesafesı kolunuzun yorulmaması ıcın en ıdeal yontemdır. avuc kullanarak avuc ıcınden dıreksıyonu kaydırabılırsınız. koltuk yukseklıgı ıse benım boyuma gore tavana degmeyecek sekılde, kendımce en rahat oldugum yerde duruyor.bel destegı pek kullanmıyorum ıcerı dogru bombeli daha rahatım

Bilek ve direksiyon mesafesi ayarını daha öncede duymuştum ve uyguladım. Aslında güzel bir çözüm yöntmi ama ben bileğimden değil avuç içimle bileğim arasında bir mesafeyi ayarlıyorum ve bu bana daha iyi oluyor.

bu yöntem kaza anında hava yastıklarının doğurubileceği zararları da minimum düzeyde tutar. tabi direksiyonunuz doğru konumdaysa.

97 cd kullanıyorum boyum 1.80 gayet rahatım gıcırtı falan da yok bende...

bilek mesafesı kolunuzun yorulmaması ıcın en ıdeal yontemdır. avuc kullanarak avuc ıcınden dıreksıyonu kaydırabılırsınız. koltuk yukseklıgı ıse benım boyuma gore tavana degmeyecek sekılde, kendımce en rahat oldugum yerde duruyor.bel destegı pek kullanmıyorum ıcerı dogru bombeli daha rahatım
teşekkür ederim

yatarak kullanıma uygun değil. sıgılmıyor.

dik duruncada bel destekleri belime denk gelmiyor boyum 1.88 ben napıyım:)

arkaya koltugun tozunu alıyım diye bile oturmak imkansız

Açıkçası vectranın koltuğundan şikayeti ilk defa duydum.Bende gentleman nickli arkadaş gibi ayarlıyorum ve de gayet memnunum.Hem şehir içi hemde şehir dışı kullanımda koltuk ayarını bir de o şekilde ayarlayıp deneyin bence.Ben bel destek kısmını kullanıyorum çok da rahat oluyor.

Geri