Vectra B 3.2litre...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kayhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süper araç... maşallah..

number one araban abicim vectra b yi pert ettikten sonra tekrar temiz bi vectra arıorum b2,bu vectra hastalıkya bi türlü vazgeçemiorum yada tutku,yada aşk:)

Ya seni yolda giderken hiç rastlamadım. Işıkta falan denkgelsen mutlaka kapışırdık:kop::kop:

Senin arabanın hacmi benimkinin tam 2 katı.
Aslında gece 1:30 3:30 arası kartal-talas yolunda bi top speed denemesi yapılabilir:rolleyes::rolleyes:

Son olarak Allah kaza,bela ve ceza vermesin güle güle kullan

aracı tutabilene halal:P olsun eline sağlık

İyi dilekleriniz ve görüşleriniz için teşekkürler arkdaşlar..

Ya seni yolda giderken hiç rastlamadım. Işıkta falan denkgelsen mutlaka kapışırdık:kop::kop:

Senin arabanın hacmi benimkinin tam 2 katı.
Aslında gece 1:30 3:30 arası kartal-talas yolunda bi top speed denemesi yapılabilir:rolleyes::rolleyes:

Son olarak Allah kaza,bela ve ceza vermesin güle güle kullan

Aslında çok gezerim heryerde görebilirsin :D ama denk gelmemiştir.
Top speed denemesi orada kaç kez denedim sayısını bilmiyorum ;) kız yurdundan sabancı girişine 240 :D sabancıdan kartal kawşagına 260

Top speed denemesi orada kaç kez denedim sayısını bilmiyorum ;) kız yurdundan sabancı girişine 240 :D sabancıdan kartal kawşagına 260
okuldan cıktım kartal kavsagına kadar sıkıyorum ve süratlı bir sekilde gidiyoruz arkadasla opetin orda asker yüzbasıydı galiba palıo ya yandan girmek süretiyle :D bizdeki aracın önü yoktu onuda ön takımını kaydırmıdıstık :)

maşaallah,aracınız kızgın bir boğa gibi.güle güle kullanın.

güzel olmuş kayhan dyno makinesine sokdunmu tekerleğe binen beygir kaç son hızı ne vites lerdeki top speed ne falan. yolda olmaz o rüzgar asfalltın durumu trafik v.b faktörlerinden..

Vay be Kayhan abi :) Görüşmeyeli neler neler yapmışsın böyle.. 2.5'in bile sesine hastaydım.. Hayatımda duymaktan en çok zevk aldığım seslerden birisiydi.. Bunun sesi nasıldır kim bilir:)

hayırlı olsun

Geri