Hey maşallah.kazasız belasız.İnşallah günün birinde yolda karşılaşırız.Şimdiden söylim 10 metrede olsa kullanırım.Süper yaa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orjinale yakın bir hale döndürüyordu ama motoru arabanın üstünde kaldı benim bildiğim... kayhan abi satıyor arabasını...kayhan abi arabayı parcaladı sanırsam motor parcalarını tek tek satıyordu
konuyu heycanla okudum. sonu mutlu bitmedi ama :/ neden parçaladı acaba motoru ? aradan 4 yıl geçmiş ama daha yeni vectra alanlar var
bende alalı 2 ay oluyo sport model oldugundanmıdr bilmem ama direksyonu ve yol tutusu o kadarda kötü değil 18" mak jant var üzerinde. manuele çevirip eksantrik (oda bulabilirsem.) ve ufak tefek şeyler düşünüyorum o kadar aham şaham yüklemicem tabi. bende hiç uğraşmiyim satıp subaru alim diyorum ama en kötüsü 50 binden baslıyo. bakalım zaman neyi göstericek.
Bende aracımı yeni alan birisi olarak direksiyon evet ağır..
Emre Ünan nickli abimizin söylediği şeyleri okuyunca içime dert düştü..Hali hazırda ABS ve TC lambalarını bir türlü söndüremeyişimde cabası..Tereddütlerim artıyor..
2001'den beri vectra comfort var sıfır aldık. vectranın bende de yeri ayrıdır tasarımına hala aşığım. yaklaşık 2 hafta önce polo aldım 1.6 tdi onu sürmeye başladıktan sonra gerçekten vectranın direksiyonu çok ağır geliyor. polodan inip vectraya bindiğim zaman direksiyonu çok yoruyor...
Beyne girip arızayı silebiliyoruz fakat hangi sensörden arıza verdiği ortaya çıkmıyor..Kısaları açınca(xenon) direk bida yakıyor,silince geçiyor.Açınca bida yakıyor..%90 beyni bozuktur. 200 liraya tamir ettirebilirsin. Bilgisayara bağla, beyne giremezse bozuktur. Beyne girersen, arızayı silip, hangi sensör veriyi vermiyorsa o tekerdeki sensörü değişmelisin.
Beyne girmiyorsa, bozuktur. Kroniktir. Bozulmayan Vectra yoktur. Bu tür çok kronik sorunu var. Yaşı, teknolojisi gereği normal. 200- 300 liralık masrafları, görmezden gelmelisiniz.