vectra b çift kilit

muammer yaşar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracımı kumandadan ikinci defa kilitledigimde sag arka kapı haricinde çift kilit devrede bu normal mi? sag arka kapının camını açıp kilitledim bakıyım açılıyomu diye sadece sağ arka açılıyo digeleri olması gerktiği gibi

merkezi kilit motorunda;kapı kilidinde ya da tesisatta sorun olabilir; kilidi söküp test etmek lazım...

:help: ustalarımızdan çıt yok!
maşallah!!:help:

bu sistem sadece on kapilar icin degil. zaten bu ikicil kilidin amacaci hangi cam kirilirsa kirilsin, iceriden ve ya disaridan acilmamasi icin, hirsizlik guvenligi bir nevi. ben ce muhakkak sizin o kapi kilidinde bir problem vardir.

sizinkilerde arıza olabilir arkadaşlar benim bildiğim hiç birinin açılmaması lazm yarın bide ben deneyeyim

bende hiç biri açılmıyor, kumandaya basılı tutunca camlarda kapanıyor bencede sizde bir sorun kesin var yani sadece önler için olan bir sistem değil

bendede ön yolcu kapısı açılıyo cift kilide rağmen

ben sorunu çözdüm arkadaşım belki seninde işine yarar paylaşayım
ben arabayı aldığımda (5 sene evvel) alarm taktırırken alarm cı sağ arka kapı motorunun çalışmadığını söyleyerek araya plastik bi motor koymuştu buğün kapı döşemesini söküp baktığımda orjinal motorun elektiriğini kesip o plastik mototra verdiğini gördüm ben o parçayı çıkarıp elektrik bağlantısını orjinal motoruna bağladığımda herşey düzeldi motor da çalışıyo çift kilit te görevini tam manası ile yerine getiriyor
:alkis:yardımcı olan tüm opelim cilere teşekkürler.:alkis:

Geri