Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur sözü bu tür durumlar için söylenir.4 yıl oldu arabayı alalı aldığımda opelden anlamıyordum tamircimde anlamıyordu
arabada bakımsız bi arabaymış baya masraflıydı arabadan soğudum opelden nefret ettim satmayı düşünüyordum sonra tamirciyi değiştirdim düzenli bakım biraz bizde bi şeyler öğrendik şimdi tık yok arabada sorunsuz satarsam yine opel alırım....!
Vectra B nin ayrı bir çekiciliği ve oturaklığı var,kullananların hepsinin yorumları bu yönde..Yani cüsseli araç derler ya hani onun gibi birşey..Sevenleri gerçekten aşırı bağlıdır aracına.( Just like me)
Öyle yabancı maddeleri pek sevmez(yan sanayi parçaları)hemen lambamı yakarım der.yada kendisi özellikle bozar at bunu diye
Vectrayla ilgili bir çok yorum yapılabilir aslında. B2 comfort 1.6 ve b1 cdx kullanıcısı olarak,b2 aracımla büyük kazamı yani pert oluşunu anlatayım..
Arkadan vurmuş olduğum yarım otobüs devrildi,bense 360derece dönerek kenarda durdum ve hiç birşey yapamadım vurduktan sonra(daha doğrusu yapamadım) aracım darbenin etkisiyle döndü ve bariyerin kenarında durdu,takla dahi atmadı, hızım yüksekti..O günden sonra hayatta olduğum için Opel sağlam araba,vectrada ne kadar kalıplı bir arabaymış dedim..Görenler,duyanlarda şaşkındı bu kaza konusunda..
Velhasıl vectra b 96 yılında üretilmiş bir araç..
96 model bir çok araca bakıyorum aynı segmentte..Ne iç konsol dizaynı göze hitap ediyor nede dış karoseri..Çizgilerine hayranım..
Bilinmesi gereken bir gerçekte araçların 12-16 yaş aralığında olmasıdır..Bu yaşta her marka otomobilin bir başağrısı vardır![]()