Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 yıl boyunca B kasaya bindim ve çok şükür periyodik bakımları dışında beş kuruş masrafım olmadı. Son aracım 2001 comfort idi ve egsozu bile değişmemişti. Bence usta seçimi de çok önemli çünkü yönlendirmeyi yapan onlar. Yaşıtı Boralara falan bakarsanız WVlerin çok kötü tabiri caizse ezik durduğunu da gözlersiniz.
Bizim araçlara bakanlar yeni araçlarla kıyaslama yapıyor onu farkettim.Piyasada 2000 model olup opel kadar sağlam kalan kaç araç var? yok.Kadettlerden tutun da astra f ve vectra a bile hala göze hitap eden kaliteli araçlar.Bu aracın(vectra b) ilk üretim yılı 96 ve neredeyse 20 yıllık bir tasarımdan bahsediyoruz.Hala çizgileri harika bir araç.Kötü usta, vurdumduymaz kullanıcı bu araçların baş düşmanıdır.Bakımlarını zamanında yaptıranlar asla büyük problemler yaşamazlar.Zaten Vectra b nin parça fiyatları diğer araçlara göre uygun.Vectra b hastasına yakışır...
benim bilmeden aracılıkla aldığım cd vectram beni epey üzdü. benden önceki sahibi olacak insanımsı organizma tarafından herşeyi kara düzen yapılmış, sanayiden çıkamıyorum. ama temiz bir vectra bulursanız ve üzerine biraz daha para verip iyi bir atölyede bakımını yaptırırsanız huzurla binebilirsiniz.değiştirdiğinizde kesinlikle iç hacmini ve sürüş keyfini arayacağınız bir araba, ayrıca direksiyonuna oturulduğunda insana güven verir, iyi bir aile arabasıdır diyebilirim, arada bir paranızı yer ama temizse memnun kalırsınız.
Vectra a yı vectra b ye tercih ederim.
MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi