vectra b darbe sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelcd34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opelcd34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 98 model 2.0 cd aracım var aldıgımdan beri aırbag ısıgı yanıyordu usta pc ye bagladı ve sol kapı darbe sensörü arızalı değişmesi gerek dedi. bu parçayı nerden bulabilirim fiyatı nedir birde bu parça aracın neresınde bulunuyor parçanın resmını bulabılecegım yer varmı...

Epc programı varsa görebilirsiniz. Çıkma hariç sıfırı pahalıdır ama o sensörü bozulan daha duymadım.
%99 koltuktandır, gittiğiniz usta da ingilizcesi olmayan arıza okumayı bilmeyen yanlış yorumlamıştır.

Knock signal.. gibi bi hata varsa vuruntu sensörü o. Airbag ışığının yanması direnç ayarı gibi birşeyden kaynaklı. Airbag kapakları sökülüp gerekli ayar yapılınca gidiyor o ikaz lambası. Eski arabamda da yaşamıştım o sorunları, koltuk airbagleri ayarlanınca halletmiştik.

ustanın dediğiıne göre hem koltukların hemde sol kapı darbe sensörun değişmesı gerek arıza bunlar dedı. koltukları dirençle cozerız ama darbe sensoru alman gerek dedı bende resmını bulamadım yurtdışından getırcem bulamazsam

darbe sensörü bozulan vectra ilk defa duydum. öncelikle kapı menteşesinin oradan kablo soketi kontrolü yaptırın. oda olmadı söför tarafı sol ayak hizanıza denk gelen bölümde tüm kabloların geçtiği ana soket bağlantıları var. onlarıda kontrol ettirin derim.

Darbe sensoru dediginiz parca on kapida alt hizada ucgen seklinde bi parca rahatlikla elinizle cikarabilirsiniz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri