Vectra b hakkında

Bulent SARI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bir araç almayı düşünüyorum aklıma vectra b var bütcem 12-13 bin olduğundan mecbur 97-98 modele yöneleceğim.Aracın kronik sorunlarını felan sormayacağım çünkü krank mili sensörü felan filan sıkıntı veririmiş yazıyor her yerde....Benim merak ettiğim şu kullanan arakdaşlar ne kadar memnun araçlarından yakıtı nedir (lpg için) ,aracı alırken nelere dikkat etmeliyim. 2.0 cd düşünüyorum şuan sizinde görüşlerinizi bekliyorum yardım ederseniz sevinirim .

bencede güzel bi 2.0 cd derim ne kdr yaktıgı hakkında bilgim yok ama parcaları bulunur ;)

Geçen Kayseride galericiler sitesine gittim çok vectra buldum fakat çoğu kendinden geçmişti temiz bi araç bulmak çok zor bide alırken nelerine dikket edilir bu araçta onu bilmiyorum her tarafı elektronik aracın :)

Bulent bey vectra hakkında acılmıs yuzlerce konu var araba yapabılırdınız

Arac cok kalıtelı fıyatına gore mukemmel bır aracdır uzerınde fazla konusmaya gerek yoktur elektronık aksamı sensorlerı bol olan bır aractır

dusuncenızde 2.0 varsa modelıne gore en donanımlısı cd dir
yakıt konusunda uzun yolda lpg ıle km de 100 lıraya kadar dusurulebılıyor
yanlız aracı ıyı alırken ıyı ıncelemek gerekıyor dıkkatlı olun mumkunse servıs kayıtlı servıs bakımlı araclara yonelın

Bulent bey vectra hakkında acılmıs yuzlerce konu var araba yapabılırdınız

Arac cok kalıtelı fıyatına gore mukemmel bır aracdır uzerınde fazla konusmaya gerek yoktur elektronık aksamı sensorlerı bol olan bır aractır

dusuncenızde 2.0 varsa modelıne gore en donanımlısı cd dir
yakıt konusunda uzun yolda lpg ıle km de 100 lıraya kadar dusurulebılıyor
yanlız aracı ıyı alırken ıyı ıncelemek gerekıyor dıkkatlı olun mumkunse servıs kayıtlı servıs bakımlı araclara yonelın

servis bakımlı temiz bir vectra cd bu paraya alınabilecek tek arabadır. katılıyorum

Bülent bey bende 97 b var. Lpg de şehir iiçi 170 yakıyor. şehirler arası 120 ye düşüyor yakıt. Çok memnunum.

Bülent bey bende 97 b var. Lpg de şehir iiçi 170 yakıyor. şehirler arası 120 ye düşüyor yakıt. Çok memnunum.

Lpgnin litre fiyatı ne kadar? Ben lpg 1.60 lira iken şehirlerarası değerlerinize ulaşamamıştım.Şehiriçi sakin kullanımda 170kuruşa kadar düşüyor...

Bakımlarının düzenli yapılmış olmasına çok dikkat edin. Performansı, konforu sizi fazlasıyla tatmin eder. Zamanla bağımlısı bile olabilirsiniz. O paralara alınabilecek tek araba.

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim temizini bulmak o kadar zorki bulduklarımın çoğunun üzerinde oynama var araştırmalara devam ediyorum .

Geri