Sn. Polat Türk te bana ileteceksen bana zırlamaya başla şimdiden
![]()
Abi öyleyse bamgüm giriyorum ben mevzuya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sn. Polat Türk te bana ileteceksen bana zırlamaya başla şimdiden
![]()
Sen paradan haber ver aslan parçası [emoji2] gerçekten maliyet çok yüksek omegacıları görüyorsunAbi öyleyse bamgüm giriyorum ben mevzuyaBu resimdeki omegayı toplayabilme ihtimalimiz varmı, irmscher direksiyon ve recaro koltuk işi kolay ama ben manuel şanzımanlı ve V6 moturlu facelift istiyorum. Tampon ve jant olarak sen halletsen, otomatiği manuele polat abi çevirir dimi
![]()
Sen paradan haber ver aslan parçası [emoji2] gerçekten maliyet çok yüksek omegacıları görüyorsun
Abi getirteceğin zaman haberleşelim, bahara 3.2GTS alıp 19 snowflake düşünüyorum. İşler yolunda gitmezse şu görseldeki irmscher facelift manuel omega için sn polat türk üzerinde duygu sömürüsü ve ağlamalar içeren bir istek buketi yapıcam
BKZ
![]()
bu jant nette cokta uygun fiyata satılıkken kac yere paylastım ilanı kimse sallamadı![]()
aynısı değildi oHem o zamanlar bende vectra 1.9CDTI vardı ondan ilgimi çekmemiştir, bi de ön tampon olmadan o jantlar omegada pek fark yaratmaz herşey kombinasyon üzerine kurulu. Şimdi seat'a binerken sıla özlemi çekiyorum
2015 yılını opel ile geçirmek istiyorum
![]()
sende bizi kör ettin.. irmscher omega jantınımı bilmeyeceyikaynı jantlar işte hatta kerem abi hatırlar konusunda bile paylaşmıştım kaçırmayın diye hatta kendim için bile düşünmüştüm neyse
hayırlısı olsun Mert
Gt ler 16 zaten orjinal.16 ya kadar takmak zaten normal değilmi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi