vectra b için yeni fikirler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doksanlı yıllarda Mercedes bu sistemi long serisinde kullanmaya başlamıştı. Araç geri vitese takılında işaretli yerden radyo anteni gibi 10-15 cm boyunda, her iki taraftan birer çubuk çıkıyordu. Bu çubuklar sayesinde sürücüler geri geri yanaşırken daha kolay park ediyorlardı. İstenirse neler yapılmaz ki?

adszzp.jpg

ayna işi yaş görünüyor:D bari sinyal olayını halledebilseydik.

ayna işi yaş görünüyor:D bari sinyal olayını halledebilseydik.

sinyal isi kolay ebay da var

sanirim ismi comfortblinker ? yanlis yazdiysam kususra bakmayin ama boyle bi ismi var

bu alip bagliyorsunuz o kadar
1X tik 3 X sinyal :D

vectra b lerde sinyali tam aşağı indirmeden hafif asağı veya yukarı dokunup tuttuğundada sinyal sürekli olarak yanıyor bundan bilgin varmı peki arkadaşım

Kısa süreli kullanımlarda başvurduğum bir metod :).

vectra b lerde sinyali tam aşağı indirmeden hafif asağı veya yukarı dokunup tuttuğundada sinyal sürekli olarak yanıyor bundan bilgin varmı peki arkadaşım
hayır yok ama hafif dokunmalarda sadece normal çalıştığını biliyorum .yanıp sönme değil de sürekli yanık kalmadan bahsediyorsan bilmiyorum gerçekten

hayır yok ama hafif dokunmalarda sadece normal çalıştığını biliyorum .yanıp sönme değil de sürekli yanık kalmadan bahsediyorsan bilmiyorum gerçekten
tık sesini duymadan arada bir boşluk mesafesi vardır orada tuttuğun sürece yanar bıraktığındada normale döner sollamalarda onu kullanıyorum tuttuğun sürece yanıp sönuyor fırsatın olunca denersin.

İlker beyin bahsettiği olayı fark etmiştim ama daimi kullanırsak kolu bazma korkusu ile pek yapmaya yanaşamıyordum.

Geri