arkadaşlar 98 model opel Vectra m var. lpgli. arabayı ilk çalıştırdığım anda bir iki dakika vuruntu ve tekleme yapıyor. sanki bir buji eksik gibi. öyle ki katalizörden ses geliyor. ama yaklaşık iki dakikanın sonunda sanki vınn diye bir ses geliyor. ne vuruntu ne ses ne de tekleme kalıyor. üst conta değişti kapak taşlandı. buji kablo değişti. hava debimetresi değişti. sorun araba 4 5 saat stop halinde durup tekrar çalıştırdığımda yine oluyor. ısınınca birşey yok. lpg de de aynı şeyi yapıyor. benzinde stop edip denedim gene aynı. nedir bir türlü bulamadım . kafayı yiyeyecm usta bulamadı. yardımm!
ayrıca ilk çalıştırdığımda arabayı bir iki dakika beklemek istemezsem direk gaza sonuna kadar yükleniyorum tekleme ve vuruntu kesiliyor. tek fark stop edip tekrar çalıştırdığımda aynı şeyi yine yapması
ayrıca ilk çalıştırdığımda arabayı bir iki dakika beklemek istemezsem direk gaza sonuna kadar yükleniyorum tekleme ve vuruntu kesiliyor. tek fark stop edip tekrar çalıştırdığımda aynı şeyi yine yapması