Vectra B Jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan engin44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tezcan dedim ben sana 16 jant al diye laf dinlemiosun ki :):):)

walla benim araca 5 kişi bindimi tam istedigim gibi oluyo ve kesinlikle sürtme olayı yaşamadım.acaba 55 yanak lastikmi koysam tek istedigim davlumbazdaki lastik boşlugu dolsun...

215/45/17 Tavsiye Ederim Benim Aracimda Bu Var... Ve Oldukça Iyi Iş Görüyor... Diğer Ebat Denersen Sorun Yaşarsin... çamurluk Ağizlarini Ya Kestirtirsin Yada Flex Letmen Gerekir... Bence Gerek Yok Ve çürümeye Ve Küflenmeye Yüz Tutar... Saygilar,

Ya 35 Yanak Abarti Olur Bence 45 Tak çünki Ufak Bi Strabize Yolda çok Ses Yapar Ve Aracin Vurur... Bi çukara Düşürüdüğünü Düşünsene Direk çukur Jantinda Bence 45... 215/45/17 Tavsiyem... Lastikte Ise Roadstone Tavsiyemdir Hem Uygun Fiyat Hemde çift Yönlü... Performans Lastiği... Bu Benim Tavsiyem... Saygilar,

Ya 35 Yanak Abarti Olur Bence 45 Tak çünki Ufak Bi Strabize Yolda çok Ses Yapar Ve Aracin Vurur... Bi çukara Düşürüdüğünü Düşünsene Direk çukur Jantinda Bence 45... 215/45/17 Tavsiyem... Lastikte Ise Roadstone Tavsiyemdir Hem Uygun Fiyat Hemde çift Yönlü... Performans Lastiği... Bu Benim Tavsiyem... Saygilar,

arkadaşım bana yardımcı olabilirmisin? bendede vectra b var ve jantlarla oynamak istiyorum 17/205/50 ebatları düşünüyorum ama korkum yanakların ince kalması ve konforun kaybolması, malum aksarayın yoları kötü çukurlar falan jantı eğermiyim diye korkuyoru
sen 215/45/15 kullanıyomuşsun , nasıl sertleştimi araba, birde yay kullanıyormusun? kullanmıyorsan arabanın yandan çekilmiş bir fotoğrafını koyabilirmisin mümkünse. tekerler ile çamurluğun arasındaki boşlukla. 17 jantın duruşunu merak ediyorm
yardımcı olursan çok sevinirim.

205/50/17'deki 50 ile 215/45/17'deki 45 yanağın mm cinsinden genişliğini göstermez, tabana oranını gösterir.205/50'ye yuvarlanma katsayısı açısından eşdeğer ölçü 225/45'tir.İkisinde de yanak genişliği yaklaşık 4cm olur.

Geri