16 Ara 2021 #21 S Sars04 Kayıtlı Kullanıcı 04-Ağrı Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Siteyi ziyaret et hadim' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 29842 Genişletmek için tıkla ... Bu transistör nerden bulabilirim benim rezidans ta bu parca bozulmuş
hadim' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 29842 Genişletmek için tıkla ... Bu transistör nerden bulabilirim benim rezidans ta bu parca bozulmuş
16 Ara 2021 #22 S Sars04 Kayıtlı Kullanıcı 04-Ağrı Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Siteyi ziyaret et hadim' Alıntı: Etem kardesim senin gibi opel elektronigine hakim bi adama akıl vermek yanlış olur ama neyse artık.umarım bu videolar yardimci olur Genişletmek için tıkla ... Bu rezidans. Bulunmaz Hint kuması bulamıyorum yardım edecek biri yok mu acaba
hadim' Alıntı: Etem kardesim senin gibi opel elektronigine hakim bi adama akıl vermek yanlış olur ama neyse artık.umarım bu videolar yardimci olur Genişletmek için tıkla ... Bu rezidans. Bulunmaz Hint kuması bulamıyorum yardım edecek biri yok mu acaba