vectra b oksijen sensörü

Sensorler aractaki arizalari bildirmek icin konmustur. Ariza bildirince suca yani arizaya istirak etmis gibi degistirilmesi YANLIStir.
Imza
Ben

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk HD

araçta lpg varsa o yakıyordur muhtemelen..

Sakalimiz yok ki......

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk HD

Ne yapmam gerekiyor kardeşim sen söyle ?

Aracı OBD ye sok orada ne arızası var hepsi çıkar

Samsung Galaxy Note II Cihazımdan Gönderildi

aynı arıza bendede var 1 yıldır değiştirmiyorum.çok para tam olarak ne yapmak gerektiğini yazarsan sevinirim.araç lpg li 2006 astra essentia 1.4

yani obd nedir kimler bakar gibi teşekkürler

yani obd nedir kimler bakar gibi teşekkürler

Dostum burada olsaydın babamın teyzesinin oğlu usta sanayide onda var obd cihazı böyle ipad tableti gibi bisey aracın beynine bağlıyor oradan herşeyi görüyor hatta sürekli kafanı şişirip duran servise git yazısını ve anahtar resminide siliyor çok iyi bisey her ustada olmaz ama çok pahalı

2003 astra g aracımın katalizörü iptal lpg var arada ışık yanardı şimdilerde yanmaz oldu neden:EGR valfini temizledim kapkara olmuştu birde ona bakın derim http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=56539 aradaki conta zaten var sökerken yönüne bakın

Ne yapmam gerekiyor kardeşim sen söyle ?

Ekzost gazi olcumunde aracin muayeneden gecmesini onleyecek bir sonuc cikmiyorsa onemli olmadigini varsaymak zorundayiz.

Ariza uyarisinin ikide bir yanmasinin onune gecmekden baska bir is yoktur.

Onune gecmek icin 25-30 Tl lik bir parcanin sensorun manifolta baglanti noktasinina baglanmasi bu isin cozumudur.

Ya da, 2000 Tl verip KK yi degistirebilirsiniz.
Benden bu kadar..

Dostum burada olsaydın babamın teyzesinin oğlu usta sanayide onda var obd cihazı böyle ipad tableti gibi bisey aracın beynine bağlıyor oradan herşeyi görüyor hatta sürekli kafanı şişirip duran servise git yazısını ve anahtar resminide siliyor çok iyi bisey her ustada olmaz ama çok pahalı

opcom diye bişey duymadınmı kardeş sen :) 70 tl ye alırsın bilgisayarına yüklersin programı aracındaki bütün arızalarını kendin okuyup silersin... olmadı 45 tl ye elm 327 var oda aynı işi görür

Geri