vectra b tavan zırıltısı tamiri

bende 2 farklı vectrama yaptım.cok sor bişey değil sadece söküp takarken dikkat etmek lazım.ben yaptıkdan sonra forma konu açmıştım.bazı arkadaşlar tepki göstermişti.tamirciler nasıl para kazanacak diye - hey allahım yarabbim ya.
neyse güzel olmuş ethem eline sağlık

bende 2 farklı vectrama yaptım.cok sor bişey değil sadece söküp takarken dikkat etmek lazım.ben yaptıkdan sonra forma konu açmıştım.bazı arkadaşlar tepki göstermişti.tamirciler nasıl para kazanacak diye - hey allahım yarabbim ya.
neyse güzel olmuş ethem eline sağlık

:D rica ederim..

Eline sağlık güzel çalışma.

bazı arkadaşlar tepki göstermişti.tamirciler nasıl para kazanacak diye - hey allahım yarabbim ya.

:kop::kop:

Benimde vectranın sunroof güneşliğinden sesler geliyor.Ama tavanı sökmeye üşeniyorum.

üşenme sök derim. ben kalkıştaki zırıltıya daha fazla dayanamadım ve söktüm. oh bee kurtuldum şu gıcık sesten :)

ethem kardeşimizin eklediği resimler sayesinde sesin kaynağını bulduk.tavanı söktüm bi güzel sildim ve sesin olduğu kuşakların içini sertleşen köpükle doldurup tavan döşemesini tekrar geri takıcam.sonucu tekrar paylaşıcam sizinle

sonunda bende söktüm ve yaptım...önce kuruyan silikonları temizledim,daha sonrada tavan ile barların arasına halıfleks sıkıştırıp kenarlarını tekrar silikonladım...Gayet iyi oldu..Ama tavan döşemesini bozulmasından korktuğum için silmedim...Tşkler arkadaşım,sen açmasaydın bende cesaret edip açmazdım,özel servis 100 tl istiyordu,cepte kaldı...şu köpük olayıda fena olmazmıştı sanırım ama onu sonra gördüm..

Geri