vectra b tavan zırıltısı tamiri

Evet bende tavan sökmek istiyorum sekmanlarında bırakma oluştu arka tarafta bunun çözümü var mı?

ethembozkurt1979 kardeşim süper paylaşım fotolarda öyle. Zırıltının kaynağını göstermede ve onarımında açtığın başlığın faydası süper amma ben ve benim gibi eli bu işlere pek yatkın olmayanlar için vidaların yerlerini fotoğraflarla gösterir şekilde yapsaydın şunu tam olurdu be kardeş. belki çekmişsindir makinada vardır o resimler bi eklersen bizde adım adım senin fotolara bakarak kırmadan dökmeden söküp takarız hem temizler hem sarkanlarını yapıştırırız bide dua ederiz valla. Şu haliyle hayatta beceremem. Bi el atsan şu işe tamamına erdirsen daha da süper olur.

bu vectranın artık tek eksiği v6 motor :D

O da bende var kardeş...2.5 cdx...:good:.ama benim tavanda zırıldıyor bak iyi olmuş teşekürler.....

ethembozkurt1979 kardeşim süper paylaşım fotolarda öyle. Zırıltının kaynağını göstermede ve onarımında açtığın başlığın faydası süper amma ben ve benim gibi eli bu işlere pek yatkın olmayanlar için vidaların yerlerini fotoğraflarla gösterir şekilde yapsaydın şunu tam olurdu be kardeş. belki çekmişsindir makinada vardır o resimler bi eklersen bizde adım adım senin fotolara bakarak kırmadan dökmeden söküp takarız hem temizler hem sarkanlarını yapıştırırız bide dua ederiz valla. Şu haliyle hayatta beceremem. Bi el atsan şu işe tamamına erdirsen daha da süper olur.

arkadaşlar vidaları sökmekte çok basit. el tutacaklarında ve güneşliklerde vidalar var onları sökerseniz devamını getirirsiniz...

Ethem Bey, gerçekten güzel anlatmışsınız ama yine de cesaret meselesi bizler için. Dİyorum arabanın bir yığın işi var, ustaya götürsek temiz çalışanını bulamıyoruZ. Şu bizim arabaya da bir boş vaktinizde bi el atsanız, neyse el emeği gerekeni yaparız yani :)

Ethem Bey, gerçekten güzel anlatmışsınız ama yine de cesaret meselesi bizler için. Dİyorum arabanın bir yığın işi var, ustaya götürsek temiz çalışanını bulamıyoruZ. Şu bizim arabaya da bir boş vaktinizde bi el atsanız, neyse el emeği gerekeni yaparız yani :)

ankarada olsaydınız hallederdik :) dediğiniz gibi düzgün usta bulmak zor bilen bilmeyen el atıyor arabaya......

halıflexlerinden memnun musun ethem abi? bende bu uygulamayı yapıcam ama silikonlasam mı yoksa halıflex mi sıkıştırsam karar veremedim..

ben memnunum sıkıntı yok.

Ethem abi peki tavanı söktüğümüzde yalıtım yapacak kadar alan müsait mi? ben ziftli kağıt düşünüyorum tavan sacı için mümkün mü?

Geri