P
partner352
Bilgi Girilmemiş
Evet bende tavan sökmek istiyorum sekmanlarında bırakma oluştu arka tarafta bunun çözümü var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu vectranın artık tek eksiği v6 motor
ethembozkurt1979 kardeşim süper paylaşım fotolarda öyle. Zırıltının kaynağını göstermede ve onarımında açtığın başlığın faydası süper amma ben ve benim gibi eli bu işlere pek yatkın olmayanlar için vidaların yerlerini fotoğraflarla gösterir şekilde yapsaydın şunu tam olurdu be kardeş. belki çekmişsindir makinada vardır o resimler bi eklersen bizde adım adım senin fotolara bakarak kırmadan dökmeden söküp takarız hem temizler hem sarkanlarını yapıştırırız bide dua ederiz valla. Şu haliyle hayatta beceremem. Bi el atsan şu işe tamamına erdirsen daha da süper olur.
Ethem Bey, gerçekten güzel anlatmışsınız ama yine de cesaret meselesi bizler için. Dİyorum arabanın bir yığın işi var, ustaya götürsek temiz çalışanını bulamıyoruZ. Şu bizim arabaya da bir boş vaktinizde bi el atsanız, neyse el emeği gerekeni yaparız yani