Vectra B X20XEV Turbo Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
turbo fotodamı küçük gözküyor yoksa büyük değil mi farlar güzel olmuş kaça mal oldu

valla canlıda gayet büyük :)
rakam vermek burdan hoş olmaz adaşım özelden veririm.

fotolar insanı çok yanıltıyor ondan sormadan edemedim sen bilir misiin bilmiyorum benim corsa için arka viraj demiri arıyorum ingilterede adamlar corsa c için olan aftermarket ürünü takmışlar acaba direk uyumlu mudur özelden viraj demirinin linkkini atıyorum:)

Farlar ölüm yalnız ! Nerden aldınız kaça aldınız harika bişey bixenon altyapısı var şaka gibi...

Farlar ölüm yalnız ! Nerden aldınız kaça aldınız harika bişey bixenon altyapısı var şaka gibi...

Asıl senin body kite hasta olacağını düşünüyorum bitince.Farları alıp oktay beye yolladım.fiyat konusunda burdan bişi yazmıyorum,özelen detaylı bilgi verirm.

Bodykit falan görsel de benim kulaklar hassastır, o wastegate sesi o turbonun yüksek basıncıyla puhuhuhu yapan blowoff falan amanın ya onları bekliyorum ben. Oktay abi'nin işler zaten efsane, eşsiz olmuş farlar resmen...

Bodykit falan görsel de benim kulaklar hassastır, o wastegate sesi o turbonun yüksek basıncıyla puhuhuhu yapan blowoff falan amanın ya onları bekliyorum ben. Oktay abi'nin işler zaten efsane, eşsiz olmuş farlar resmen...

external westgate olacak,blow off kullanmayacağız.

Geri