Vectra B X20XEV Turbo Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok yapıyor ama bazı kalıplar yok misal zender tampon. Kalıp alması lazım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mert Zender tampon plastik ise ben hemen alayım. Bu fiyat bedava dan az pahalı...

Bu arada konuyu şiddetle takip ediyorum.
Cengiz bey sizden hep bahsederdi. Tanımak bu konuya nasipmiş. Ankara ya geldiğiniz de Cengiz bey ile buluştuğunuzda bende orada olmak isterim.

Benim için mi konuşuyorsunuz?

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:31 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:29 ----------

Bu bodykiti yurtdışına açılmaya gerek kalmadan karlıkçı halil'e yaptırmak çok daha ucuza gelecektir, kargo ve gümrük derdi olmaz en azından.

Fiberde kalıp almak başka iştir,0 dan kalıp yapmak başka bir iştir.
Karlıkçı halille ilk görüştüm beni tatmin etmedi.;Zaten yapamazda aynısını sadece fotodan,elinde olmalıki kalıp çıkartsın.

Bu tamponu alacağımız firma genelde avrupa grubu çalışıyor ve daha öncede sattıkları ürünleri görmüştüm resmen enfes.Karlıkçı halil den baya level üstteler.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:31 ----------

Bu arada arkadaşlar hem iş hem bu proje mahfediyor beni bugün sabah 8 den şu an 22:31 olan saate kadar ayaktaydım.Arabanın derisini seçtik,komple gt tavanı satın aldık sunroof için.Sunroof kapağının sökümü , mekanizma bakımı artı diğer işler falan derken bitmiş durumdayım.Bazı özel durumlardan dolayı ankara bu hafta içine kaldı.Konuya olan yoğun ilginiz ve tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:35 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:33 ----------

Yok yapıyor ama bazı kalıplar yok misal zender tampon. Kalıp alması lazım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada imzandaki ironiyi tuttum. :)

Para var huzur var ironisi :)
Şaka bi yana tapatalk otomatik yazıyor.O biyerden kapatılıyordu nerden bulamadım :)

.Arabanın derisini seçtik,komple gt tavanı satın aldık sunroof için.Sunroof kapağının sökümü , mekanizma bakımı artı diğer işler falan derken bitmiş durumdayım.

Çıkma vectra sunroofu mu kullanıyosunuz, yoksa sıfır webasto mu yapıcaksınız? Bi ilan gördüm 1.6 GL toplamışlar onda da sonradan sunroof koymuşlar, 1750 lira diyordu fiyatına. Ömür boyu mekanizma garantisi vermişler, 2 yıl da su sızdırmazlık falan filan.

Çıkma vectra sunroofu mu kullanıyosunuz, yoksa sıfır webasto mu yapıcaksınız? Bi ilan gördüm 1.6 GL toplamışlar onda da sonradan sunroof koymuşlar, 1750 lira diyordu fiyatına. Ömür boyu mekanizma garantisi vermişler, 2 yıl da su sızdırmazlık falan filan.

Ben orjinalden yanayım,çıkma aldık komple elden geçiriyoruz.kaldı ki burda webasto yok.fiyat olarak da komple tavanı o fiyatın 3 te 1 i civarına aldık.
O parayı versem tabiki ömür boyu garanti verirler...

600 lira gibi bir fiyata sunrooflandırabiliyor muyuz yani sunroofsuz tavanı? Harika fiyat gerçekten.

2 tane sıfır b2 farı alıp oktay toker bey e gönderdik.O konuda çözülmüş oldu.

Mert Zender tampon plastik ise ben hemen alayım. Bu fiyat bedava dan az pahalı...

Bu arada konuyu şiddetle takip ediyorum.
Cengiz bey sizden hep bahsederdi. Tanımak bu konuya nasipmiş. Ankara ya geldiğiniz de Cengiz bey ile buluştuğunuzda bende orada olmak isterim.

Bu arada nasipse senin ncdr yi de çalışmışken görmüş olursun kardeşim :)
Bakalım güzel duracak mı.

Geri