halil golpa mı çıktı abi yani onu anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Zender tampon plastik ise ben hemen alayım. Bu fiyat bedava dan az pahalı...
Bu arada konuyu şiddetle takip ediyorum.
Cengiz bey sizden hep bahsederdi. Tanımak bu konuya nasipmiş. Ankara ya geldiğiniz de Cengiz bey ile buluştuğunuzda bende orada olmak isterim.
Bu bodykiti yurtdışına açılmaya gerek kalmadan karlıkçı halil'e yaptırmak çok daha ucuza gelecektir, kargo ve gümrük derdi olmaz en azından.
Yok yapıyor ama bazı kalıplar yok misal zender tampon. Kalıp alması lazım
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
.Arabanın derisini seçtik,komple gt tavanı satın aldık sunroof için.Sunroof kapağının sökümü , mekanizma bakımı artı diğer işler falan derken bitmiş durumdayım.
Çıkma vectra sunroofu mu kullanıyosunuz, yoksa sıfır webasto mu yapıcaksınız? Bi ilan gördüm 1.6 GL toplamışlar onda da sonradan sunroof koymuşlar, 1750 lira diyordu fiyatına. Ömür boyu mekanizma garantisi vermişler, 2 yıl da su sızdırmazlık falan filan.
600 lira gibi bir fiyata sunrooflandırabiliyor muyuz yani sunroofsuz tavanı? Harika fiyat gerçekten.
Mert Zender tampon plastik ise ben hemen alayım. Bu fiyat bedava dan az pahalı...
Bu arada konuyu şiddetle takip ediyorum.
Cengiz bey sizden hep bahsederdi. Tanımak bu konuya nasipmiş. Ankara ya geldiğiniz de Cengiz bey ile buluştuğunuzda bende orada olmak isterim.