Vectra b Yakıt..

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McBeAtS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracı bir otomatik ustasına göster.

Tork konvertöründe problem olabilir. Bunu kendinde deneyebilirsin, çok dik bir rampa bulup rampa yukarı kalkışına bak keyifsiz ise, bana göre tork konvertörü. Tamiri de mümkün.
 
1.6 vectra b nerdeyse 10 litre yakıyodu sonunda sattık. şimdi astra'yı 7.6lara düşürebildim
 
2.0 cd

bende 2.0 cd var 96 model tupu taktırdım isteyen varsa gelsin beraber deneyelim 140 kuruş yakıyo, tofaş serisi daha fazla yakıyo:)
 
bende 2.0 cd var 96 model tupu taktırdım isteyen varsa gelsin beraber deneyelim 140 kuruş yakıyo, tofaş serisi daha fazla yakıyo:)


Nasıl 140 kuruş yakıyor ya anlamadım. vectra cd 2.0 ve 140 kuruş yakıyor öyle mi?
peki usta naptında bu yakıta ulaştın? bide lpg sisteminin markası ne? bnu verdiğin değer şehir içi mi şehir dışı mı?
 
bende 2.0 cd var 96 model tupu taktırdım isteyen varsa gelsin beraber deneyelim 140 kuruş yakıyo, tofaş serisi daha fazla yakıyo:)

Ya sizin araçta ya bizim araçlarda bi problem var diğer yazılanlarada baktım ş.içinde 20 Krş altına inen yok siz 14 Krş yaktırmışınız valla helal olsun ne diyeyim birde 2.0 motorla... Ancak bunun yönteminide söylerseniz daha iyi olur nede olsa hepimiz Opel marka araçlara biniyoruz sizinle aynı araba ve aynı LPG sistemine sahip olan arkadaşlar vardır onlarda yakıtlarını düşürebilirler...
Benim değerlerde LPG litresi 2.04 TL 62.00 TL ye doluyor depo ve 270-280 km arası yol yapıyorum ş. içi.290-300 km arası yapıyordum 16" jant ve performans lastikten sonra bir 10 km düşüş oldu...Ne kadar sakin agresif kullanmasam kullanmayayım bu değerlerin altına inemiyorum.. Ayarlarında da en alt seviyede biraz daha azaltırsam yazın klima açıldığında problem yarataracağını söylediler...
Tüpün markasıda Tartarini bu arada...
 
arkadaşların değerlerini gördükçe içim bi garip oluyor :) en son ölçümüme göre 26krş yakmış benim ki... bu arada 11,5lt/100km gibi bir değerim var yol bilgisayarında. 14krş yaktığını iddaa eden arkadasa soruyorum ben aksaray-konya gibi dümdüz bir yolda 80-90km hızla benzinde giderken 6,4lt/100km gibi bir değeri gördüm... ama siz lpg ile bu değeri yakalamışsınız... valla helal olsun ne diyim...

yada başka bi teorim var. siz aracınızı ne zaman aldınız bilmiyorum ama herhalde lpg türkiye ye yeni geldiğinde 1 defa ölçtünüz hala o değerleri söylüyorsunuz.. güncel lpg fiyatlarından haberiniz var mı bilmem.
 
Son düzenleme:
eee yok mu daha bu 140 kuruş mevzuunu açıklayacak bi usta aramızda? :D
 
1 yıldan daha önce bir zamanda lpg fiyatı kaç liraydı acaba? :)
50 liraya ben depomu fullerdim be o zamanlar... :) az bile gitmişsin sen ;)
 
Geri
Üst