Vectra B ye hız sabitleyici ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ziver1969
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ziver1969

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2001 Vectra 1.8 elegance otomatik vites aracıma bugün hız sabitleyici takıldı.OTO GÜVEN den alınan hız sabitleyicili sinyal kolu(40 ytl) ve PLATİN ELEKTRONİK Salih beyin aracı proglamlaması(30 ytl) neticesinde toplam maliyet 70 ytl :):)
Fiyatlar biraz dost işi oldu ama aracı uygun olan arkadaşlara şiddetle öneririm,süper keyifli bi şey...
Buradan öncelikle bu işi akıl eden
Ustamız Hakan Bey ve ekibine (OPEL GARAGE)
Elektronikçimiz Salih Beye (PLATİN ELEKTRONİK)
Çıkmacımız Murat beye (OTO GÜVEN)
emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler...:D

Son düzenleme:
hayırlı olsun güle güle kullan. büyük şehirde olmanın faydaları işte biz yaptıramıyoz işte buralarda.

abi bizdede vectranın essentiya modelide var onda crus yok debriyaj ve firene basınca crusun devre dışı kalması lazım en azından benim vectrada öğle onu nasıl halletiniz sadece kol ve tanıtmak yetiyormu

aracım otomatik vites olduğundan,sistemde ön hazırlık tamamen yapılmış...biz sadece kol alıp onu tanıttık hepsi bu :))

selam bende 2001 vectra cdx var benım arcada taktırabılırmıymı ben arastırdım bıraz ama gaz pedalı tellı oldugu ıcın olmuyormus sızın aracta gaz pedalı elektronıkmı?

gaz pedal sistemi okuyuculu,yani elektronik.yanlış bilgi vermeyim ama telli olanlara olmuyor diye biliyorum.motor numaranız Z ilemi başlıyor?

benimkiside x2000xev olurmu benimkine?

x motorlara olmuyor maalesef

Geri