Vectra B2 2.0 DTI Nasıl Bilirsiniz ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan-g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yukarıda etubey'in de söylediği gibi birkaç araçta sorun çıkınca hepsi aynı damgayı yiyor maalesef..

Birtane vardı antepde 87binde, konuştum bir parça lokal boyalıydı fiyat da 15 küsürdü, ama dizele sıcak bakmadığım ve aracımdan memnun olduğum için üstüne gitmedim. Bugün satılmış...

bu dti motorların güzel yanı kırsal mazottada güzel çalışır zaten çıkdığı yıllarda eurodizelmi vardı.. o açıdan avantajıda var kırsal olan yerlerde tabi kaldıysa hayla.

ben kocaelinde 3.23 den alıyorum mazotu canavar gibi euroya mahkum degılız :)

bir depoyla ne kadar gidiyorsun kaç km

en son karısık 80 liraya 400 yaptı yanı bı depoyla ( 60lt) çok rahat uzun yolda 1000 görür diye tahmin ediyorum

bu kırsal 1 nisandan sonra benzinliklerde satışı yasaklanıcakdı hayret sizin orda satılıyor hayla istanbul içi satan bir yer bulsam bende alırdım dti..

valla adama sordum bu kırsalmı diye yok dedi kırsal yasak bu euro dizel dedi fiyatta suan 3,23 ıkı gun once 3.26 idi bundan 1.5 ay öncesinde 2.78 den satıyorlardı :)

amasunuda belırteyım kesınlıkle dırek sehır ıcı 5 10dk lık yolculuklar ıcın uygun degıl tarfıgın ıcıne dusup dur kalka gırdınmı 35krş kadar fırlıyor yakıt bu araba dırek uzun yolda kullanılmalı yada sehır trafıgının fazla olmadıgı yerlerde uzun yolda 16-18 krş yakıyor

Son düzenleme:
onu bizim benzinlilerde yakıyor alışığız :D

Bu dtı lerin 20 de 1 i iyidir.Araba çalışırken çok gürültülüdür bizim köydeki kötü traktörler gibi :D

Geçenlerde bi tanıdık almış gördük yolda durduk konustuk falan biz giderken biraz hızlı kalktıydık adam yanımızdan ok gibi bi fırladı tabi biz basmaya başlayınca yakaladıkta baya seriymis kalktıktan sonra :D

Geri