vectra b2 comfort yol bilgisayarı montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ve nihayet bugün yol bilgisayarını taktım:Dama cengiz abi olmasaydı yapamazdım heralde.olan sensörlerin hepsini hatasız bir şekilde takmayı başardım.teşekkürler cengiz abi ve değerli opelim net üyeleri.

hayırlı olsun .....

ve nihayet bugün yol bilgisayarını taktım:Dama cengiz abi olmasaydı yapamazdım heralde.olan sensörlerin hepsini hatasız bir şekilde takmayı başardım.teşekkürler cengiz abi ve değerli opelim net üyeleri.

Hayırlı olsun tolga güle güle kullan.
Ses çıkmayınca bende arayayım diyodum ne yaptın diye.
Darısı diğer verctra sahiplerine
Resim yomu

Son düzenleme:
arkadaşlar yol bilgisayarından anlık tüketim değerini alamıyorum.şöyle ki:daha önce değer alıyodum ecunun üstteki soketinin 21 nolu ucundan yanlışlıkla almıştım.oda araç rölantide park halinde iken anlık tüketimde F harfi vardı.seyir anında bi takım değerler çıkıyodu ama bana saçma geldi çünkü aracın rölantideki tüketiminide göstermesi gerekiyormu.neyse cengiz abiyle konuştuktan sonra alttaki soketin 21 nolu pininden aldım bu defa da hiç değer göstermemeye başladı.arkadaşlar lütfen bi yardım edin ecunun hangi pininden almalıyım nerede yanlış yapıyorum.bunun dışında bütün menüler çalışıyor range .ortalama tüketim vs.fakat anlık tüketimi alamıyorum

ethem abi lütfen yardım edermisin sen nasıl yaptın hangi pini kullandın

ortalama tüketimin çalışıp anlık tüketimin çalışmaması mümkün değil, aynı veriyi kullanıyor iki menü de.

evet şu an ecu kablosunu soketten çıkarttığım halde duruyor ve ortalama tüketim 12.4 l/km 100 olarak gösteriyordu fakat anlık tüketim yok.şuan ecuya hiçbir bağlantı yapmadan ortalama yakıt range speed gibi değerler çalışıyor.bana ecuda hangi pin olduğunu net olarak söyleyebilirmisiniz.ya da başka bağlantıya gerek varmı

otralama tüketim önceki baglantı noktasından kalanlardır.
Onları R ye baslı tutarak resetle.
Tolga kablonun pine temas ettiğine eminsin değilmi.
Ethem geline yardımcı olucaktır. şemaya göre 21 gözüküyor.

attachment.php

Ekli dosyalar

• ecu.webp
    ecu.webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 181
pine temas ettiğine eminim.ama resetlemeyle kaybolucak bişey değildi gibi çünkü yol geldim ve sürekli kontrol ediyodum değerler değişiyodu ort.yakıt.speed.range gibi

araç comfort z motorsa x53 47 nolu pine bağlanacak. değilse 21 nolu pin.

Geri