- Konuyu Başlatan
Öyle ezbere söylenmez o motor kodun ne 2.0 ama. z mi x mi ne xe mi
2.0 a hiç bakmadım. farklı pinden çıkıyor olabilir
Motor kodu x20xev.99 model vectra b1 gls
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle ezbere söylenmez o motor kodun ne 2.0 ama. z mi x mi ne xe mi
2.0 a hiç bakmadım. farklı pinden çıkıyor olabilir
bağlantılar doğru ise tech 2 cihazına bağlayıp ekranı 2.0 vectra için yeniden kodlatın.
bağlantılar doğru ise tech 2 cihazına bağlayıp ekranı 2.0 vectra için yeniden kodlatın.
Hocam sayende aracimda hiz sabitleyici yol bilgisayari torpido sogutucu var verdigin bilgilr icin cok tsk ederim tekrar
Km saati arkasndaki kablo dan yol bilgisayarina kablo cektnmi arkadas
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:24 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:22 ----------
Ecu dan gelicek kablo da sikinti yok ekstra km saati arkasindaki kabloda gelicek yapmadiysan bilgsyrimi acip rengine ve pin numarasina bkicm
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:25 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:24 ----------
Ecu dan gelen enjektor bilgisi
km saatinin arkasına km bilgisi için kablo çektim .Galiba yeşil kabloydu.
başka kablo çekmedim.Şu anda montaj bitti denedim.Anlık tüketim de tamam gibi ancak değerler çok doğru değil sanki.Ayağımı gazdan çektiğimde 0,0 olacağına 999,9 oluyor.
Hocam sayende aracimda hiz sabitleyici yol bilgisayari torpido sogutucu var verdigin bilgilr icin cok tsk ederim tekrar