ibrahim kardeşim araç dehşet,direksiyon on nomero... hırhız olsam bi onu çalardım dışarıda satılıyo mu bu direksiyonlardan_?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben kullanıyorum sport direksiyonundan o da çok ilgi çeken ve kavraması rahat bir direksiyonKazasız belasız kullan.Çok temiz.Zaten bizim b2 lerin içi çok güzel.Senin direksiyonda süper olmuş ama ben sport 3 kollu bulursam zıplayacağım.
Kazasız belasız kullan.Çok temiz.Zaten bizim b2 lerin içi çok güzel.Senin direksiyonda süper olmuş ama ben sport 3 kollu bulursam zıplayacağım.
makyajlı kasayda olur.. değilse zemberek değiştirmek gerekir... airbagde almanız lazım beraberinde...sanırım airbag kısmında uyumsuzluk olabiliyor.. oda yeni bir aparat isteyebilir ilave. istediğiniz direksiyonlar ebay.co.uk adresinde max 40£ 'a satılıyor 100 lira civarı..
ibrahim kardeşim araç dehşet,direksiyon on nomero... hırhız olsam bi onu çalardım dışarıda satılıyo mu bu direksiyonlardan_?
ibrahim bey biraz alakasız ama sizin kasa vectra alıcazda olumlu ve olumsuz yönleri neler bu araçların yardımcı olurmusunuz...
yahu şu maun kaplama ve tespih olayını bir ben sevmiyorum sanırım Bildiğim Tüm sürücülerde tespih var viteste bende hayatta dokunamam yani camiden camiye ancak
yahu şu maun kaplama ve tespih olayını bir ben sevmiyorum sanırım Bildiğim Tüm sürücülerde tespih var viteste bende hayatta dokunamam yani camiden camiye ancak
ama olmazki murat şimdi oraya kocaman yazdım tesbih irmscher dir diye
şaka bi yana bende pek takmam genelde kol dayamadaki saklama gözünde durur ama burdan şakalaşırız diye koymuştum