Vectra B2 İrmscher İnterior..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ibrahim kardeşim araç dehşet,direksiyon on nomero... :) hırhız olsam bi onu çalardım :) dışarıda satılıyo mu bu direksiyonlardan_?

Kazasız belasız kullan.Çok temiz.Zaten bizim b2 lerin içi çok güzel.Senin direksiyonda süper olmuş ama ben sport 3 kollu bulursam zıplayacağım.

Kazasız belasız kullan.Çok temiz.Zaten bizim b2 lerin içi çok güzel.Senin direksiyonda süper olmuş ama ben sport 3 kollu bulursam zıplayacağım.
ben kullanıyorum sport direksiyonundan :) o da çok ilgi çeken ve kavraması rahat bir direksiyon

sanırım airbag kısmında uyumsuzluk olabiliyor.. oda yeni bir aparat isteyebilir ilave. istediğiniz direksiyonlar ebay.co.uk adresinde max 40£ 'a satılıyor 100 lira civarı..

sanırım airbag kısmında uyumsuzluk olabiliyor.. oda yeni bir aparat isteyebilir ilave. istediğiniz direksiyonlar ebay.co.uk adresinde max 40£ 'a satılıyor 100 lira civarı..
makyajlı kasayda olur.. değilse zemberek değiştirmek gerekir... airbagde almanız lazım beraberinde...

ibrahim kardeşim araç dehşet,direksiyon on nomero... :) hırhız olsam bi onu çalardım :) dışarıda satılıyo mu bu direksiyonlardan_?

denemediler değil kardeşim :(

ibrahim bey biraz alakasız ama sizin kasa vectra alıcazda olumlu ve olumsuz yönleri neler bu araçların yardımcı olurmusunuz...

Savaş abi sana detaylı bir konu hazırlıycam : )

yahu şu maun kaplama ve tespih olayını bir ben sevmiyorum sanırım :) Bildiğim Tüm sürücülerde tespih var viteste bende hayatta dokunamam yani camiden camiye ancak :)

yahu şu maun kaplama ve tespih olayını bir ben sevmiyorum sanırım :) Bildiğim Tüm sürücülerde tespih var viteste bende hayatta dokunamam yani camiden camiye ancak :)

:kop::kop::kop:
sebebi at-avrat-silah üçlemi ve serde yiğitlik olsa gerek..:D
adam ata binince tesbihte yerin alıyo..:kop:

ama olmazki murat şimdi oraya kocaman yazdım tesbih irmscher dir diye :D

şaka bi yana bende pek takmam genelde kol dayamadaki saklama gözünde durur ama burdan şakalaşırız diye koymuştum :D

ama olmazki murat şimdi oraya kocaman yazdım tesbih irmscher dir diye :D

şaka bi yana bende pek takmam genelde kol dayamadaki saklama gözünde durur ama burdan şakalaşırız diye koymuştum :D

ya ibrahim yapma yaaa.. herkesin arabasında vardır tesbih..:D ya viteste ya torpido da ya cebinde..
:kop::kop::kop:
ben de..

Geri