Vectra B2 İrmscher İnterior..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ibrahim bey biraz alakasız ama sizin kasa vectra alıcazda olumlu ve olumsuz yönleri neler bu araçların yardımcı olurmusunuz...

abi olumlu yönü çok 2001 model olanı serinin en full aracı.. benim tercih sebebim yol tutuş, performans, lpg ile az yakıt, düz vitesinin vergi indirimine giriyor olması, ucuz parça, f23 şanzıman (sorunsuz), dijital klima vs. idi..

uzun yolda harika bir araç bi zaman gelsede biyerlere gitsem diye can atıyorum :D

ama sonradan keşfettiğim çok özellik oldu çevremdeki insanların aaa budamı var demesine çok alıştım.. artısı çok ama aklıma gelen eksileri yazayım..

benim gözümde eksileri : deri direksiyon çabuk yıpranıyor. eğer bakımsız araç alınmışsa o zaman dert sıkıntılar başlar bence 90.000i aşmamış temiz bir araç arayın.. alın bakımlarını tamamlayın eksiksiz. lpgsiz alıp güzel bir yerde kendiniz taktırın.. sonrada keyfine bakın.. yazacak çok eksi göremiyorum çünkü fazla yaşamadım allahtan.. ha bide rolanti ayarlayıcısı ve akış metre bozulabiliyor araçlarda çok ciddi paralar değil tabi bunlar..

Geri