vectra b'nin modelleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LND

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bana vectra b1,b2 nin kasa modelleri lazım yanii cdx,cd,gl filan gibi modelleri var yaa onlar lazım ne farklılıkları var birbirinden özellik olarak döküman varsa sevinirim.(arattım bulamadım bu arada)

opelim.net te bu bilgileri bilen yokmu yanii

mesela c kasalarda comfort baz elegance full ama ne farklılıklar var onun gibi b kasadaki model farklılıkları lazım bana:help::help:

Ben bildiğim kadar yazayım..
B1 için;
GL:1.6,100 HP ecotec motor,sürücü havayastığı,ABS,96 modellerin çok az bir kısmı hariç klima,elektrikli ön camlar.
GLS:2.0,136 HP ecotec motor,tc,klima,ABS,sürücü havayastığı,elektirikli ön camlar(98 gls'lerde arka da olabilir emin değilim)
CD:2.0,136 HP ecotec motor,çift havayastığı,yol bilgisayarı,4 elektrikli cam,iç döşemeler gls'den farklı,dijital klima,TC,ABS,isteğe bağlı sunroof ve deri döşeme
CDX:2.5V6,170 HP motor,çift havayastığı(4 olabilir emin değilim),TC,abs,yol bilgisayarı,cruise control,sunroof,dijital klima,4 elektrikli cam,isteğe bağlı deri döşeme.

kardeş benimki cd ama 4 hava yastığı var birde döşemeler deri değil orda yanlışlık olmasın (:

isteğe baglılıktan değişiklik olur sanırım

sapphire bilgiler için teşekkür ederim senden ricam b2 nin modelleri lazım birde varsa bir bilgin teşekkür ederim şimdiden:)

sapphire' Alıntı:
Ben bildiğim kadar yazayım..
B1 için;
GL:1.6,100 HP ecotec motor,sürücü havayastığı,ABS,96 modellerin çok az bir kısmı hariç klima,elektrikli ön camlar.
GLS:2.0,136 HP ecotec motor,tc,klima,ABS,sürücü havayastığı,elektirikli ön camlar(98 gls'lerde arka da olabilir emin değilim)
CD:2.0,136 HP ecotec motor,çift havayastığı,yol bilgisayarı,4 elektrikli cam,iç döşemeler gls'den farklı,dijital klima,TC,ABS,isteğe bağlı sunroof ve deri döşeme
CDX:2.5V6,170 HP motor,çift havayastığı(4 olabilir emin değilim),TC,abs,yol bilgisayarı,cruise control,sunroof,dijital klima,4 elektrikli cam,isteğe bağlı deri döşeme.

heme hemen hepsi doğru. gls de arka camlar elektrikli

benimki gls 97 model 4 havayastigi var ve arka camlar manuel elektrikli degil. bildirmek istedim.
sanirim bazi seyler opsiyonel

Bazı özellikler model yıllarına göre değişiyor.Mesela benim 96 gls'de arka camlar elektrikli değildi ama 98 model de görmüştüm.Aynı şekilde cd'lerin yan hava yastıklarından da emin değilim.LND arkadaşım hiç B2 kullanmadığımdan dolayı kesin bir bilgi veremiyorum.

97 den sonraki gls'lerin arka camları elektrikli.Diğer taraftan 'alpash' nickli üyemizin arabasında olduğu gibi ülkeden ülkeye donanımlar değişiyor ama türkiyedeki gls'lerde 4 havayastığı yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri