vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hay maşallah :)

alıp yeni arabam diye fotoları koysam herkes 10 numara süper araba diye yazardı :)

şimdi 1 tane güzel diyen cıkmadı, güzelini bulun bakalım :D

arabayı 2.ayda almış adam. ama çizgileri iyi duruyor. ağır kazası olacağını sanmıyorum ama km olayına iyi baktırmak lazım

arabayı 2.ayda almış adam. ama çizgileri iyi duruyor. ağır kazası olacağını sanmıyorum ama km olayına iyi baktırmak lazım

2. ayda almış, sonrasında oğlu işten çıkmış kredi borcu varmış o yüzden satmak zorunda kaldım diyor amca.

Estğ Hamza Abi, senin ne kadar hassas olduğunu biliyoruz bu konuda biz de o yüzden özen göstermeye çalışıyoruz alacağın araca, kendimiz alır gibi..

Aydinda biri varsa bakilasi bir arac kasa cok iyi duruyor.

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha arama içindeyim ya, ümraniyeden bulacan ya [MENTION=18022]Fætih[/MENTION] :) onu bekliyom hehe

2.0 t mi 1.9 cdti mi desen 1.9 derim en azindan cep yormaz :)

Estğ Hamza Abi, senin ne kadar hassas olduğunu biliyoruz bu konuda biz de o yüzden özen göstermeye çalışıyoruz alacağın araca, kendimiz alır gibi..

arac arayışı içinde olmadığınız için diğerleri ile kıyaslamasında zorluk var..

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:16 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:15 ----------

2.0 t mi 1.9 cdti mi desen 1.9 derim en azindan cep yormaz :)

2.0t daha iyidir lpg takar gezersin :)

2.0T daha ekonomik 1.9 şehir içinde 9 litre yakıyor :D Hani o zorlasan da 7.5 litreyi geçmez vaadleri :( :D

Mert, hakikaten senin araç neden o kadar çok yakıyor :confused: ben daha önce bu 1.9 cdti kullanıcılarıyla tanışmışlığım da olmuştu adamlar 7-8 lt arası geziyorlardı şehir içinde...Acaba sen 150 beygiri ve 320 nm torku emrinde bulunca Allah ne verdiyse hücum mu ediyorsun :D tabi otomatik faktörü de var..

Geri