vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde dikkatimi çekti koltuk, emekli bir amcanın araç, çokta ihtimal vermiyorum ama görmek lazım

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:34 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:28 ----------

Hamza abi yıpranmış bu araba cidden ya.
O ilanı ilk açtığında bi çekici gelmesi lazım gözüne, Reno Toros'un uzun farı gibi gözünü kamaştırması lazım. O duyguyu hissedemedim :D

fotoğraflarn güzel cekilmesi bir aracı çekici kılıyor ama kasa olarak bence araba gayet düzgün çizgileri. siz yorgun araba görecekseniz birde şuna bakın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ra-1.9-cdti-elegance-otomatik-150124969/detay

[MENTION=123]toGah[/MENTION] Abi bu galeriden olan daha diri geldi :D
Dediğin gibi fotoğraf büyük şey farkettiriyor, gidip yerinde görmek lazım bizzat...

hamza abi, 217 hatta 218bin km oldu, neyse bu kmdeki arabamın koltuklarında zerre yıpranma yok. Ben de kmnin düşürülmüş olduğunu düşünüyorum. Dışarıdan gözüktüğü kadarıyla güzel ama sunroof deri koltuk ıvır zıvırı yok. Bunları sineye çekiyosan alınabilir.

Hamza Abi bu araba önden kazalı olabilir..En azından değişimli de olabilir..Çünkü sağ ön far ile sol ön farı incelersen biri diğerinden daha sararmış solmuş görünüyor..Koltuklar da, Aydın'ın yıl içinde güneşli gün sayısının fazla olmasından dolayı renklerinin açmış olduğunu düşünüyorum...Mesela direksiyon simidi de sanki güneşten yanmış,pişmiş gibi parlıyor...

Hamza Abi bu araba önden kazalı olabilir..En azından değişimli de olabilir..Çünkü sağ ön far ile sol ön farı incelersen biri diğerinden daha sararmış solmuş görünüyor..Koltuklar da, Aydın'ın yıl içinde güneşli gün sayısının fazla olmasından dolayı renklerinin açmış olduğunu düşünüyorum...Mesela direksiyon simidi de sanki güneşten yanmış,pişmiş gibi parlıyor...

:) yok bence kazası önden falan, antalya arabası plakadan gördüğünüz gibi, km gerçekmi değilmi ona takıldık koltuk kadife zaten her fotoğraf çektiğinde farklıda çıkabilir serdar bilir bunu, kumaş koltuk olsa neyse, bu km yi motordan anlarsın üflemesi varmı yokmu ordan belli eder, enjektörlerin sesi bile ele verir.

sizde beni arabadan hiç anlamaz duruma soktunuz la

Abi plakaya fazla güvenme plaka yeni seri çünkü, en fazla 1-2 senelik yani.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri