- Konuyu Başlatan
Evet abi araba fotoğraflara bakınca ciddi biçimde temiz duruyor ama anlattığına göre tam bir virane
hea kayserie geldik bi misafir etmedin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet abi araba fotoğraflara bakınca ciddi biçimde temiz duruyor ama anlattığına göre tam bir virane
hea kayserie geldik bi misafir etmedin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...temiz-yok-ful-arti-ful-lpg-li-158375636/detay
Bu araç iyiymiş. değerlendirilir
abi sır gibi sakladın yaw
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:16 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:14 ----------
APP plaka 500 TL değerinde Ama araç cidden muazzammış ya..
Passat mı alırsın abi ben de o paraya vectra c alırım
vectra c lerin yıllardır fiyatlarını bilen biri olarak bu rakkamlar şaka gibi gelio bana
Haklısın Hamza Abi, ben de Vectra C tercihinde bulunurken dürüst olmam gerekirse sen ve senin gibi 2-3 kişiden feyz aldım...Aslında her ne kadar 1.6 performans vaad etmese de elegance donanım ve LPG ile çok güzel bir tercih Vectra C için Türkiye şartlarında...Yani 77 km hız ile ceza yemiş biri olarak gereksiz gördüm 1.9 cdti ve 2.0 T leri..Tabi daha temelde eli ayağı düzgün 2.0 T ya da 1.9 cdti manuellerin astronomik fiyatları böyle karar vermemde belirleyici oldu...Ancak param olsaydı 1.9 cdti manuel alırdım..4 kişi tanıdım 2.0 T 2005 model vectra c ye sahip ve onlar satmakta ısrarla direniyorlar..Passat ın dizel opsiyonlarına rağmen vectra nın 1.6 motorlarının bu kadar çok satması da vectra nın sevildiğini gösterir bana kalırsa... Ayrıca 2004-2005 model olup da 25-26 bine satılan, xenon far, far yıkama, elektroservo direksiyon, deri koltuk-koltuk ısıtma, 10 hava yastığı vs vs donanıma sahip kaç D sınıfı markası var Türkiye'de ? Hem ulaşılabilir hem de verdiğin paranın hakkını veren bir araç vectra c..
Kimisi hastalıktan vectra c kullanıcısıdır kimisi de mantığı kabul ettiğinden...Benim için her ikisi de geçerli...