vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu araç da güzel ama TSI lar çok da ekonomik değiller... Sezonluk çalıştığım iş yerinin patronlarından birinde var 1.4 TSI, ort (şehir içi dahil) 8.6 benzin tüketiyor...LPG dönüşümleri de sıkıntılı ve pahalı imiş...

Bir de şu Corsa uzun süredir favorilerimde;

8 Hava yastığı + AFL + Panaromic Açılır Cam Tavan + Far-Yağmur-Park Sensörleri + GID Ekranlı yol bilgisayarı + 1.3 CDTI Manuel ....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sitede-bir-turkiye-de-nadir-134789639/detay

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:01 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:46 ----------

Vectra C GTS 2.2 DTI NCDC 2013 + Renkli ekranlı uydu alıcılı + Manuel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-gts-dizel-ozel-spor-versiyon-148692864/detay

Dün internet sorunlarım yüzünden yarıda kalmıştı bu konuya yazdığım yorum sıfırdan yazayım aklıma kaldığı kadarıyla :)
1) "Boş passat ile full+full vectra aynı parada olduğundan ben hep vectra'dan yanayım" ana temalı bir cümlem vardı :D
2) "Yılmak yok Hamza abi bulucaz eli yüzü düzgün bir araba sana" yazdıydım.
3) 2.2DTI GTS uzun süredir duruyor serdar, trabzonda benim emmoğlunun evinin civarında bu araba ve göründüğü kadar temiz değil, eğer olsaydı alıcaktım serdar :)
4) Sanırım güzel kâr ederek satıcam benim traktörü, bir türlü alışamadım tırtırtır dizelin sesine. İnsignia CDTI dan bile sessiz çalışıyor ancak dizel sesi çok rahatsız ediyor beni, komşumuzda nokta hatasız Vectra B GLS görünce zaten içim cız etti, o motorun sesini bile özlemişim :( Plaka işlemleri için de şöförler odasına gittiğimde C1 Comfort geçti yanımdan, 3000 devirde bile tık ses yoktu arabada çok tahrik etti tısır tısır gidiyor benzin :( Otomatik vites olayına da çok yabancıyım çok çok rahat birşey D konumu ama ben sürekli aktif seçim modunda kullanıyorum ileri-geri oynama ihtiyacı duyuyorum vitesle, elim sürekli vites kolunda falan :D

Mert nerelerdesin kardeşim sen ya 1-2 gün ayrı gayrı olunca özler olduk :D

Açıkçası yukarıdaki GTS den haberdar olmana şaşırmadım, çünkü piyasanın tozunu attıranlardan biri de en çok sensin :) zaten resimde de araç hoşaf gibi ama o ekran ve radyo nadide parçalardan..Koleksiyon yani..Gerisi bildiğimiz GTS...

Vallaha senin araç hep spor modda mı takılıyor yüksek devirlerde nedir, yani sesinin seni rahatsız etmesi enteresan :confused: üstelik yarı otomatik olması da çok yaktırıyor... Manuellerine baktım bugün de 2-3 ilana denk geldim, adam gövde gösterisi yapar gibi ort 6.7 lt ile geziyor :D

valla hacı 30 bin tl para vererek 25 bi ederi olan bi araba alacak kadar içime sindiremedim daha :)

te işte 2 tane en iyi ilana gittim baktım 1000km yol, sonuç hüsran

Yok be serdarım, benim arabanın şanzıman bana tamamen ayak uyduruyor, resmen ayak bileğimle değiştiriyorum vitesi 1500-2000 devri geçmeden kullanıyorum ama o tırtırtır çatırtılı ses beni çileden çıkarıyor, 2000 devri bulunca ses azalıyor ama sokakta arabalardan yankı yapıyor böyle çatır çatır berbat ya :D:D Yakıt tüketimine şöyle diyeyim Afyon şehir içinde 10-15km kadar resmen dip gaz gezdim makaslar falan, arabada misafir genç kız olunca maganda hormonları tavan yapıyor ben de rahatsız etmek için sert kullanıyorum :p Bir de kütahya civarı yol çalışmaları vardı 15-20km kadar kamyon arkasına takıldım 3. viteste 45-50km hızlarda baya bayır yukarı gittim, geri kalan zamanlarda 110-140 arası hızlarda seyrettim 5-6 vites arasıydı sürekli 210km afyon-bilecik arası yol katettim yani. Bilecik içinde de yaklaşık 90km yol gittim, ve bilecik bilmeyenlere söyliyim dağ bayır sürekli :D Bu 90km yolun 30km kadarı da 10-15km ortalama hız ile parti konvoyu dur kalk 1-2 vites hep :D Lafı çok uzattım biliyorum ama bu sürüş ortalama 6.4 litre yakmış, halay çektim resmen tüketim değerlerine bakıp :D Ama şunu net olarak söyliyim, turbo dolduktan sonra yapıştırıp gitmeler, makas atmalar falan beni kararsız konuma getiren şeyler. Eski maganda halime döndürdü bu araba beni, efendi takılmam lazım :D

Yok be serdarım, benim arabanın şanzıman bana tamamen ayak uyduruyor, resmen ayak bileğimle değiştiriyorum vitesi 1500-2000 devri geçmeden kullanıyorum ama o tırtırtır çatırtılı ses beni çileden çıkarıyor, 2000 devri bulunca ses azalıyor ama sokakta arabalardan yankı yapıyor böyle çatır çatır berbat ya :D:D Yakıt tüketimine şöyle diyeyim Afyon şehir içinde 10-15km kadar resmen dip gaz gezdim makaslar falan, arabada misafir genç kız olunca maganda hormonları tavan yapıyor ben de rahatsız etmek için sert kullanıyorum :p Bir de kütahya civarı yol çalışmaları vardı 15-20km kadar kamyon arkasına takıldım 3. viteste 45-50km hızlarda baya bayır yukarı gittim, geri kalan zamanlarda 110-140 arası hızlarda seyrettim 5-6 vites arasıydı sürekli 210km afyon-bilecik arası yol katettim yani. Bilecik içinde de yaklaşık 90km yol gittim, ve bilecik bilmeyenlere söyliyim dağ bayır sürekli :D Bu 90km yolun 30km kadarı da 10-15km ortalama hız ile parti konvoyu dur kalk 1-2 vites hep :D Lafı çok uzattım biliyorum ama bu sürüş ortalama 6.4 litre yakmış, halay çektim resmen tüketim değerlerine bakıp :D Ama şunu net olarak söyliyim, turbo dolduktan sonra yapıştırıp gitmeler, makas atmalar falan beni kararsız konuma getiren şeyler. Eski maganda halime döndürdü bu araba beni, efendi takılmam lazım :D

Haziran'da anlaşırsak 24e alırım arabanı :rakir:

Binen bindiği gibi arabayı sormaya başlıyo kaça aldın falan diyo, 24 diyorum 25e verirsen hemen notere gidelim diyenlerin sayısı yakında ikili haneye geçicek :D Hem bakire değil beim araba, vuruklu sürtmeli falan :D

Binen bindiği gibi arabayı sormaya başlıyo kaça aldın falan diyo, 24 diyorum 25e verirsen hemen notere gidelim diyenlerin sayısı yakında ikili haneye geçicek :D Hem bakire değil beim araba, vuruklu sürtmeli falan :D

Haaa! Olmaz o zaman biz muhafazakar kesimiz, taşlarlar yeminle. lütfen bakire olmayan aracınızı da alıp gidiniz burdan :D

Geri