Vectra C Abs esp direksiyon uyarı ışığı ibre düşme marş yapmama ve haberleşme arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mesut456

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bazı vectra c lerde (özellikle 2008) abs ,esp ve direksiyon uyarı ışığı aynı anda yanıp ibreler anlık olarak boşa düşüyor, araç anlık olarak haberleşmeyi kesiyor. Araç stop edilip marş yapıldığında tık tık ediyor ama marş yapmıyor. 5-10 dk süre sonra düzeliyor. Arıza olarakta CAN-BUS NO COMMINICATION çıkıyor cihazda. Aküyü sıfır ile değişen,şarj dinamosu konjektörü ve kömürlerini değişen ,abs soketine baktıran,CIM değişen, beyni açtırıp baktıran ama sorunu aşamayanlar, var. Bu arıza ile ilgili net bir bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim.

BEnzer durum yaşadım. Usta beyinden dedi. beyinciye gittim tamir etti sorun düzeldi. kronik dediler.

aracınız kaç model motordu kadir bey? arızayı ne sıklıkla yapıyordu? beyni yaptırıp sorunu artık yaşamayaı ne kadar zaman oldu yazarsanız sevınırım. bu arada cevapiçin tesekkur ederım.

Bu sorunu nasıl çözdünüz hocam benim de 1.9 var esp direksiyon akü lambasını yakıyor marş tık demiyor usta abs beyni dedi kodlama yaptım çalıştı dedi ama stop edince bi süre sonra tekrar arıza lambalarını yakıyor çalışmıyor araç bilgi ekranında da değerler f olarak gözüküyor

Geri