Abi direnç mi kullanıldı
E6653 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koltuk doluluk sensörünü tamir etmez/yada yenilemeyeceksen yazılımdan başka bir şey olmuyor..Abi direnç mi kullanıldı
Pedi sökmeden önce , koltuk dösemesini orjinali gibi açıp kapatacak bir döşemeci bulmak gerek..Bravo tamiri zor olmalı onun
Pedi sökmeden önce , koltuk dösemesini orjinali gibi açıp kapatacak bir döşemeci bulmak gerek..
Benim pedde kontrol ünitesinden ped e giren film de deforme tesbit ettik o bölgede onarım yaptık.
Kendi işlerimden fırsat buldugum dar zamanda araçta ufak tefek şeyler yaptım ama zamanda dar olunca her anın adım adım fotosu akla gelmiyor..
Can bus sistemi pedi de sürekli priyodik data olarak kontrol ediyor hata varsa airbag ışığı yakıyor.
SM-A605F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koltuk doluluk sensörü bir almaç gibi (ampül) gibi çalışmıyor ki direnç atacan.Airbag beyni ve Ecu ile veri alısveriş (canbus) var..Hata varsa airbag ışığı yanıyor..Hata peddeki yirtık yada deformeden üzerine agırlık bindiğinde veri hattının ara ara kopmasından oluyorDirenç atılarak çözüm olmuyor mu şimdi ?
Youtube de direnç ile çözüm var diyen videolar gördüm.
Söylenen dirençte 1 tl satılıyor.
Deneme yapmadım ama koltuk altında kabloların uçlarına direk bağlantı yapınca olacağını düşünüyorum.
Birde bilgin varmı bilmiyorum ama direnç bağladık diyelim ışık direk sönüyor mu yoksa bilgisayar bağlayıp sildirmek mi gerek ?