Vectra c benzinde çalışmama ve gaz yememe problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vectroo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün usta benden para almadı sağolsun arabayı yapamadık dedi birde bu dediğinize baktırayım

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benzin pompası üzerindeki kısa hortum yırtılmış olabilir, aynı olay başıma gelmişti...

Ahmet becit boşuna para harcama yazmışsun ama bu katalizör denilen parça oldukça pahallı bir parçaymış

Kardeşim sorunun oradaysa, bir kere para harcarsın, tabiki katalizör pahalı zaten bu parçanın ömrü yaklaşık olarak 200 bin km. bundan sonra dağılıyor içerisi. Sen önce katalizörün fiyatını soracağına bence içine bir baktır dedim acizane fikrim budur. Ben geçen yıl değiştirdim 800 tl para verdim.

Yorumun için teşekkür ederim inşallah sorun o değildir en yakın zamanda baktıracağım benim korkum subapların erimesiydi ama ustam kesinlikle subaptan olmadığını söylüyor

Lpg sigortasını yerinden çıkar. Arka depo lpg tankı üzerindeki lpg vanalarını kapat pense yardımıyla. Daha sonra akünün eksi ucunu söküp yarım saat kadar bekleyip tekrar tak.teyp kodun yoksa akü olayını geç. Bir gün veya 50-60 km benzinde bin bakalam yapacakmı. Düzelir ise ya lpg regülatörü veya lpg enjektörleri manifolt içerisine gaz kaçırıyordur.

alemdarli46 anlattıklarının hepsi denendi hatta lpg nin hortumları dahil o parçalar değişti

Geri