Arkadaşlar yeni aracımın direksiyonu soyulmuştu ve deri kaplama için 350 tl fiyat yada direksiyonu söküp göndermekle uğraşamadığım için siyah deri boyasıyla gri deri boyasını karıştırarak orjinal griye %90 yakın bir renk elde ederek boyadım süper oldu bana göre tabi aşamalar şöyle boyalar bunlar netten temin edebilirsiniz orjinal rwnk kesinlikle yok piyasada
Boyayı hazırladıktan sonra direksiyonu zımpara ile soyuyoruz temizce
Sonra siliyoruz toz pislik kalmaması için
Kuru olması şart işlemi yaparken mümkünse güneşte ıslak bir bezle temizleyip kurutun.
Daha sonra 1.kat boyayı süngerle çok ince bir tabaka halinde yedirerek sürüyoruz.
1.kat uyguladıkran sonra günelte 1 saat kadar kurumaya bırakabilirsiniz.
Sonra 2.kat uygulayıp bitiriyoruz ve teyp kontrol düğmelerini takıyoruz
Ben çok beğendim orjinallikten yanayım ama daha yırtılmadan direksiyonu kaplatmak istemedim.
Son olarak işlemden hemen sonra direksiyon bikaç gün içinde tam kuruyacaktır sıkıca tutmamaya dikkat edin parmak iziniz oluşmasın.
Daha önce vectra b de yapmıştım ve oldukça sağlam olmuştu.temiz yaparsanız asla çıkmıyor ve soyulmuyor.
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyayı hazırladıktan sonra direksiyonu zımpara ile soyuyoruz temizce

Sonra siliyoruz toz pislik kalmaması için

Kuru olması şart işlemi yaparken mümkünse güneşte ıslak bir bezle temizleyip kurutun.
Daha sonra 1.kat boyayı süngerle çok ince bir tabaka halinde yedirerek sürüyoruz.

1.kat uyguladıkran sonra günelte 1 saat kadar kurumaya bırakabilirsiniz.
Sonra 2.kat uygulayıp bitiriyoruz ve teyp kontrol düğmelerini takıyoruz

Ben çok beğendim orjinallikten yanayım ama daha yırtılmadan direksiyonu kaplatmak istemedim.
Son olarak işlemden hemen sonra direksiyon bikaç gün içinde tam kuruyacaktır sıkıca tutmamaya dikkat edin parmak iziniz oluşmasın.
Daha önce vectra b de yapmıştım ve oldukça sağlam olmuştu.temiz yaparsanız asla çıkmıyor ve soyulmuyor.
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi