Vectra C El Yapimi Ledli Stop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi ben kovalıyorum ama bb deyil burağın kendisini yaya olarak. nerdee bundan sonra bb yakalamak:D.yanımızdan artık selam vermek için yavaşlar. burak dikkat et trafikte hareketli radarlar var.bu radarlar hareket halinde anında yanlış yapan aracın fotosunu çekip cezayı yazıyorlar aman dikkat.trafikte hız kötülüklerin anasıdır. ledlere gelince vallaha resimler olmamış ama ben canlı olarak gördüm harika be kardeşim.güle güle kullan aracını.sen beygirleri arttır.biz beygirsiz gezelim.alacağın olsun aracını bi kullandım 1,6 motordan soğudum beygirleri takınca beni tanıma eğer birdaha senin aracı kullanırsam vallaha benim aracı boşuyacağım.burak hız istemiyoyum tork istiyoyum. arac sollarken rahatca gecmek istiyoyum. rampa cıkarken kaldırımın tozunu arkada görmek istiyoyum.cinnahta kore malı araclara hava atmak istiyoyum kırmızıda kalkınca öbür lambada yeşilde gecmek istiyoyum.senin arabanın aynısını istiyoyum.anadınmı******

Şahsi fikrim arabamı satıp 1.9 cdti almak oldu araç bakınıyorum.

Ayrıca Vectralar için plazma tacho çıkmış bunları buldum 75 euro gibi bi fiyatı var

kurtay bunlar 240 kadran bizim araclar 260 bu kadrandan olanı varmı?neyse bence orj. çok güzel. burak yanıma geldi vallaha kullanmadım abi bb yi ama ustasıyla görüştük bizim 1,6ları z1,6xe motoru 10 ila 12 beygir arttırırım diyor tork fazla anlamadım ama burak daha iyi biliyor.

abi arabanin durumuna gore minimum 8 maximum 14 bg artis olur diyo. tabi bunlar en uç noktalar. normal olarak 10-12 bg artis 15nm tork artisi olur diyo. ayrica ilk basta dyno da olceriz sonra yazilimi yapariz tekrar dyno da olceriz diyo 1-2 gun kullanirsin eger begenmedim dersen tekrar orjinal yazilimi yukleriz diyo. bence denemekte fayda var...

kurtay bunlar 240 kadran bizim araclar 260 bu kadrandan olanı varmı?neyse bence orj. çok güzel. burak yanıma geldi vallaha kullanmadım abi bb yi ama ustasıyla görüştük bizim 1,6ları z1,6xe motoru 10 ila 12 beygir arttırırım diyor tork fazla anlamadım ama burak daha iyi biliyor.

abi 3. resim 260 kmh ve 8000 devir olanı yani bizim tacholara gore

Son düzenleme:
volkan sis cerçevelerini aldım

sis cercevelerin hayirli olsun ibrahim abi :)

tacholar da cok guzelmis abi ama bunlarin aydinlatmasinin ayri bi dugmesi oluyo di mi abi?

sis cercevelerin hayirli olsun ibrahim abi :)

tacholar da cok guzelmis abi ama bunlarin aydinlatmasinin ayri bi dugmesi oluyo di mi abi?

burak ayrı bi düğmesi yok sadece içindekı sarı ampul yerıne opc lerdeki beyaz ampullerı takman yeterlı tacho ile birlikle ampulde değişiyor.

Bu arada senın araba içinde bu tip krom sis çerçevesi var diye biliyorum burak bi araştır istersen

Son düzenleme:
burak sis çerçeve olayında bende varım biraz para kazanıyım yazılım işinide beraber hallederiz

Geri