Vectra C El Yapimi Ledli Stop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
igrencccc :P
banada yaptiralim

sana olmaz ceycey :)

sen bi gel de yapacak cok isimiz var :) safak kac onbaşım :)

Uygulama çok güzel olmuş. Merak ettiğim bir konu var, bu ledler akım nedeniyle arıza aşığı vs yaktı mı ?

Bu arada eğer isterseniz chip konusunda yardımcı olabilirim, benim yaptırdığım yerle sizleri tanıştırabilirim

tesekkur ederim can abi. bende ariza isigi yakmasini bekliyodum ama ilginc bi sekilde yakmadi. tek sorun arabanin kapilari kilitledikten sonra 2dk kadar ledler yanip yanip sonuyo. kontrol mu yapiyo yoksa baska bisey mi bilmiyorum. bazi arkadaslar guzel olmus diyo ama bence biraz pavyoncu havasi oldu :) elektrikcime soyledim halletmeye calisacak :) chip olayini hallettim sayilir. yazilimda biraz daha degisiklik yapilacak guc biraz daha arttirilacak. su an dyno sonucuna gore 206 bg 315 nm tork cikti. yazilim guncellendikten sonra 210-215bg 320nm tork civarinda bisey olmasini bekliyorum

ohh maşallah süper oldu desene artik araban:)1.6da okadar fazla artiş olmuyo dimi şöle 20-30bg falan:)

ohh maşallah süper oldu desene artik araban:)1.6da okadar fazla artiş olmuyo dimi şöle 20-30bg falan:)

Mümkün değil

chip olayini hallettim sayilir. yazilimda biraz daha degisiklik yapilacak guc biraz daha arttirilacak. su an dyno sonucuna gore 206 bg 315 nm tork cikti. yazilim guncellendikten sonra 210-215bg 320nm tork civarinda bisey olmasini bekliyorum

Hayırlı olsun burak arkandan kovalayan var galiba:confused: yada sen birilerini kovalıyon :D

Walla motor verileri de süper, kazasız belasız kullanman dileği ile. Şu led olayı ileriki günlerde kafama yatarsa bir PM atarım sana, artık senin ustaya bi götürürsün beni o zaman

Hayırlı olsun burak arkandan kovalayan var galiba:confused: yada sen birilerini kovalıyon :D
yok ibrahim abi ne kovalayan var ne de ben kovaliyorum :) gucu arttirma imkani varken arttirayim dedim :) onumuzdeki gunlerde muayeneye gircem ondan sonra da komple egsoz yaptirmayi dusunuyorum...

Walla motor verileri de süper, kazasız belasız kullanman dileği ile. Şu led olayı ileriki günlerde kafama yatarsa bir PM atarım sana, artık senin ustaya bi götürürsün beni o zaman
tesekkurler can abi. led yaptirmayi ne zaman istersen her turlu yardimci olurum abi ;)

Geri