- Konuyu Başlatan
Delphi diye bi cihazdı.peki arızaları sildirdik tekrarlama oranı ne kadar.valla bende çok soğudum istanbuldan erzuruma gelirken yolda yaptı bu arızayı o an benzin döküp yakasım geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 jantlı erzurum mu erzincan mı bi turbo ilanı vardı o senmisin yoksa
Direksiyon ortasında ünlem olan bi lamba yanıyodu bilmiyorum tc mi değil mi.ama serviste cihaza bağlatınca hem cimle hem ecu ile alakalı arızalar çıkıyor.gerçi sildirdim bir haftadır sorun yok ama artık vectraya güvenemiyorum.elektronik arızası bitmiyor
Hocam eğer basit bi fişse öper başıma koyarım,ama sürekli olan bi arıza deil 10 gündür yok mesela.peki bu fişi nasıl temin edebiliriz
eps direksiyon hatası. sorunun tam kaynağı direksiyon pompası fişi.
kronik sorun seviyesinde bir sorun fişi benim gibi kökten iptal edip düz lehimleyip bir daha sorun olmamasını sağlayabilirsiniz
O fişi çıkarınca yanar mı o lamba bi denemek lazım.ama bununki öyle bi yerdeki el girmiyo 2.0 motor olduğu içinvalla ben temin edemedim
direksiyon pompasını dışarı aldık. pompadaki soketin ayaklarına lehim ile kablo aldık ve fişi komple kesip lehimledik. sonra sıcak silikon ve bir malzemeyle yalıtım yaptılar 6 aydır yanmadı o lamba
direksiyon kütük gibi oluyordu o lamba yanınca. elimle bastırıncada fişe düzeliyordu benim arabada...