29 Eki 2014 #31 toGah Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ağu 2006 Mesajlar 1,633 Tepkime puanı 0 Puanları 0 www.togah.com delikanlim9294' Alıntı: Yok be abi bilsem alır mıydım plaka değiştirmedim Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyorum bu arabayı görmedim desem yalan olmaz güle güle bin. takma kafana fazla sağlam bi usta bulursan problemlerini çözer sonuç olarak 10 yaşında araba biraz dert çıkartması normaldir.
delikanlim9294' Alıntı: Yok be abi bilsem alır mıydım plaka değiştirmedim Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyorum bu arabayı görmedim desem yalan olmaz güle güle bin. takma kafana fazla sağlam bi usta bulursan problemlerini çözer sonuç olarak 10 yaşında araba biraz dert çıkartması normaldir.
29 Eki 2014 Konuyu Başlatan #32 delikanlim9294 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ağu 2014 Mesajlar 131 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et toGah' Alıntı: hatırlamıyorum bu arabayı görmedim desem yalan olmaz güle güle bin. takma kafana fazla sağlam bi usta bulursan problemlerini çözer sonuç olarak 10 yaşında araba biraz dert çıkartması normaldir. Genişletmek için tıkla ... aynen abi işte binmeye çalışıyoruz
toGah' Alıntı: hatırlamıyorum bu arabayı görmedim desem yalan olmaz güle güle bin. takma kafana fazla sağlam bi usta bulursan problemlerini çözer sonuç olarak 10 yaşında araba biraz dert çıkartması normaldir. Genişletmek için tıkla ... aynen abi işte binmeye çalışıyoruz