vectra c far boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maslak Atatürk oto sanayisinde 2.kısımda Yldız Tuning var sahibindede Vectra c var.. oda boyamış kendi arabasını ve gayet şık duruyodu bi gidip konuşabilirsin..120 ytl civarı bişey istiyo..

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN KAZA BELA VERMESİN 10 NUMARA OLMUŞ

bence vectrası oalnlar boyatsın süper duruyormuşş:))

2006 vectra ya yaptiran arkadas ben oluyorum galiba :) yaptirmak istersen tavsiye edebilirim ama mutlaka deneyimi ve tecrubesi olan biyerde yaptirman gerekli. benim yaptirdigim usta bu konuda deneyimi olan bi ustaydi ve bu yuzden henuz bi sorunla karsilasmadim. su ana kadar tek sorun arabayi yikatirken far islakken gunes gelen farda biraz bugulanma oldu ve o da farin ustundeki su gidince gecti. bunun disinda bi sorun yasamadim henuz. insallah yasamam :)
ankarada kıme yaptırdın bendede vectra c war da guvenemıyorum su kacıcak dewamlı buhu yapıcak dıe bıde kacayaptırdın bılgı verırsen sevınırım

ostim de "2000 stop" diye biyer var orayi tavsiye ettiler bende gittin yaptirdim. daha once soyledigim gibi sadece cok az bugulanma oldu o da hemen gecti zaten. 120 ye yaptirdim eger yaptirmayi dusunuyosan tavsiye ederim ben herhangi bi sorun yasamadim...

Florya Beşyol Sanaii İsmail Usta

Simay Elektrik / Besyol Sanayi Florya

İsmail Usta...

İsmail usta piyasadaki çoğu arabanın farını boyuyan ustadır istanbuldaysan başka yerlere gitme bu konuda ustadır reklama girmesin hiç bir bağlantım yokdur

boyatmaktansa ve 450 ytl al siyah zeminli hella aslanlar gibi çak devam et yola...

siyah zeminli orjinal farın tanesi 240 ytl kendim opelden 4 dükkandan sordum sahteside yok siyah ların 240+240=480 ytl para eder bunu montajıyla 500 de

ben yıldız tuningde 150 ytl ye boyattım içini şahane oldu ustaların ellerine sağlık tanesi 75 ytl ye geliyor tanesi 240 ytl vermekmi iyi tanesi 75 ytl ye yaptırmakmı iyi artı siyahların komple içi siyah yapılıyor arabanın bakışı duruşu toptan değişiyor opelin orjinal siyahlarının mercek önleri krom metal kaplama tarzı o kadar iyi durmuyor bence.. komple siyah süper..

Geri