vectra c far boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ersin sen nerde boyattın ? Bende boyatcam bu aralar. Hatta konu da açtım bu konuyu görmemiştim :S

bende ikinci açılışda mat siyah boyatmışdım önceden madem açılmış dedim bu forumda bir astra görmüşdüm piyano siyahına boyamışdı çok hoşuma gitmişdi bende açmışken piyano siyahına boyattım..

ARkadaşlar bizim C1 lerin farları nasıl sökülüyor?Bilgi verirseniz sevinirim.

ARkadaşlar bizim C1 lerin farları nasıl sökülüyor?Bilgi verirseniz sevinirim.

Vallahi oldukça zor bi işlem olduğunu biliyorum .Tam görmedim kendi far camlarımın sökülüş şeklini ama benim camı keserek fardan ayırmışlardı.

Benim kastettiğim bu değildi.Far yerinden ansıl sökülür diye soracaktım.Zira ben farı söküp öyle götürecektim.
*Bu arada ben farları boyatan her araca baktım merceğin önündeki tırtıklı alanı da boyamışlar.Orjinali gibi yapamıyorlar mı?

Benim kastettiğim bu değildi.Far yerinden ansıl sökülür diye soracaktım.Zira ben farı söküp öyle götürecektim.
*Bu arada ben farları boyatan her araca baktım merceğin önündeki tırtıklı alanı da boyamışlar.Orjinali gibi yapamıyorlar mı?

Bizim araçlarda tampon sökülüyor. Daha sonra farlar çıkarılıyor.
Orjinal gibi yapılıyordu ancak. Bantlar Maskeleme esnasında nikelajlı kısımları kavlattığından dolayı komple boyandı.

O zaman bu iş sakat.Ben O tırtıklı alanın nikelajlı kalmasını istiyordum.
*Hakan abi siz o tırtıklı alanları boyattınız mı?

Geri