Vectra C kirli pasaklı bır motor :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paSHa05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectra c lerin zaten motorunun çoğu yeri kapalı hatta her yeri kapalı öyle fazla titizlenicek bir şey yok..

kardeşim yeni nesil foam lar çıktı sprey temizleyici gibi değil sıktıgın zaman genişilyor köpü tabakası oluşuyor on dakika bekleyip 50 bar suyu basıyorsun birinci sınıf çıkıyor. üzerine de ben berner in motor cilasını aldım.dediğim ürün fabrikadan çıkışta sürülen mum vaksın bir benzeri.

sımdı arkadaslar mesj yazan herkeze tek tek tesekkurler..ancak bızım burada oto yıkamcıya gotursen,mutlaka bır sıkıntı olusturur cunku bızım memlekette dun tavuk donercı olan bugun oto yıkamacı oldu,yanı ıslerının ehlı degıller.ustama sordum sakın yıkatma oto yıkamacılara cok masrafın olur dedı..

burak arkadasımızın uygulaması kafama yattı...dedıgınız malzemelerın temını ıcın hepsıburada.com a bakacagım sımdı..

burak kardesım dedıgın malzemelere fılan bıraz baktım ama ayrıntılı bırsey oldu yanı acıkcası yanlıs bısı yaparım dıye cekınıyorum,cunku ALLAH korusun bır sıkıntı olursa bızım memlekette yaptıracak dogru duzgun usta dahı bulmamız sıkıntı olur.soyle bırsey mumkun mu?yanı herhangı bır sprey alıcaz bunu sıkıcaz sonra sılecegız bu pıslıklerı yag bırıkıntılerıne fılan cozum olur mu?

benım arabada yag kacakları vardı altını yıkattım usttende ınceden su tutturdum, tutturmaz olaydım şimdi her sabah çalıştırdıgımda arıza ısıgı yanıyor gaza bıkere dokununca sonuyor

bence hiç uğraşmayın en güzeli boş bir gününüzde size en yakın şehir yada kasabadaki bu yıkama işinde uzman birinde yada sonax ziebart würth meguars gibi yerde temizletmeniz olur..

sabahdan gitseniz gitmeden öncede bir tel açıp geliceğinizi bildirseniz bir kaç saatte temizleyip verirler aracınızı o sıra sizde şehir turu atar gezesiniz bir şeyler yersiniz vakit öldürürsünüz sonrada arabaya atlar dönersiniz amasyaya..

bunu dememin sebebi würt sonax gibi yerler zaten motor temizlemeye büyük para almıyorlar muhtemelen sizin o ilaçlara vericeğiniz para kadar bir şey isterler belki dahada az..

benım arabada yag kacakları vardı altını yıkattım usttende ınceden su tutturdum, tutturmaz olaydım şimdi her sabah çalıştırdıgımda arıza ısıgı yanıyor gaza bıkere dokununca sonuyor

Araç o kadar performaslıki gaz istiyor demekki bu iyiye işaret. Bende bitanede neon var her yanan lambayı kafama taksam yürütemem makinaları. rahat olun biraz Arıza ışıkları yanar söner önemli olan sorun çıkarmasın

Bizim Fabrikada basınçlı kompresör var her ahfta düzenli hava filitresi balataların arası iç.dış. ve motor aksamlarına tutuyorum ama yüksek basınçı hava sıkıntı yaratırmı ?

Ben genelde bi fırcayla tozunu alıyordum astranın motorunun sonrada bi spreyi beze sıkıp bezle siliyordum pırıl pırıl oluyordu tabi sizinkine hiç ellenmediyse yağ kir birikintileri varsa sıkıntı sonax ziebart würth meguars yerlerde yaptırırsanız daha iyi olur

Geri