Vectra C Klima Tuşu Sorunu

erhan_erbay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 aylık vectra kullanıcısıyım, şimdilik gerçekten almakla iyi ettiğimi düşünüyorum. Ancak bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var,

Klima pozisyonunun ayarlanması, klima AC'nın açılıp kapanmasına yarayan orta klima tuşuna bastığım zaman herhangi bir menüye girmiyor. Kullanma kılavuzunda yazdığına göre orta tuşa bastığımızda girmesi lazım. Bunun dışında tuşta herhangi bir sorun yok klima seviyesini sorunsuz açıp kapatabiliyorum. Acaba klima ayar menüsüne başka bir yerden mi giriş yapılıyor? ARAÇ MODEL => Vectra C 2005 1.6

Şimdiden teşekkürler.

önce aracınızın klima panelinin altında bir göz var. onu çekerek çıkartın. sonra klima panelinin altında iki tane tutma yeri var çekin düzgünce klima paneli elinize gelecektir.
arkasındaki fişleri çıkartın tuşları çıkartın çekince çıkıyor sonra elinize elektronik bir kart gelecek balata spreyi ile o tuşa bolca sıkın. kartı toplayın sorununuz düzelmiş olacak...

önce aracınızın klima panelinin altında bir göz var. onu çekerek çıkartın. sonra klima panelinin altında iki tane tutma yeri var çekin düzgünce klima paneli elinize gelecektir.
arkasındaki fişleri çıkartın tuşları çıkartın çekince çıkıyor sonra elinize elektronik bir kart gelecek balata spreyi ile o tuşa bolca sıkın. kartı toplayın sorununuz düzelmiş olacak...

Çok teşekkür ederim en yakın zamanda deniycem :)

Malesef lehim kırığı var, benim traktörde de aynı sorun vardı. WD40 ile temizledim ancak tepki vermedi. Sağa sola oynatınca pervane hızı değişiyordu ama menüye giremiyordum, hatta sana sormuştum özel mesajla panel nasıl açılıyor diye :D Tamir bedeli 50 liraymış, yaptırmadım sattım :D

arkadaslar benımde orta tus bıraz gec basıyor usta dedınız balata spreyle temızledı anca bu kadar olur dedı tus bozulmus o panelde kople satılıyor palı baya boyle ıdare edıyom ama menu gelıyo basınca kolay gelsın

Satin almaya gerek yok o dugmeden alin tv tamircisi bile degistirir. :)

Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için, tuş okadar güzel çalışmaya başladı ki aracın bütün tuşlu aksamlarını söküm spreyliyesim geldi :) takmadan önce epey tereddüt ettim acaba bişey olur mu diye ama eskisinden güzel oldu TIKIR TIKIR ;)

Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için, tuş okadar güzel çalışmaya başladı ki aracın bütün tuşlu aksamlarını söküm spreyliyesim geldi :) takmadan önce epey tereddüt ettim acaba bişey olur mu diye ama eskisinden güzel oldu TIKIR TIKIR ;)

rica ederim. sorununuzun giderilmesine sevindim. keyifli sürüşler...

Geri