Vectra C lerde olmayan kapı altı ledler artık benim aracımda var nasıl mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merdem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
kapı altı ledler hem görüntü hem de yer aydınlatması için çok kullanışlı.Ledler tepe lambasına bağlandı yani kapılar açılınca yanıyor.İnanın akşamları harika bir görüntüsü oluyor.Ayrıca bagaj lambasını iptal edip 60 cm led taktım.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-ar.webp
    Fotoğraf-ar.webp
    28.4 KB · Görüntüleme: 346
  • Fotoğraf-agp.webp
    Fotoğraf-agp.webp
    25.2 KB · Görüntüleme: 272
  • Fotoğraf-0071.webp
    Fotoğraf-0071.webp
    38.1 KB · Görüntüleme: 240
  • Fotoğraf-0072.webp
    Fotoğraf-0072.webp
    38.3 KB · Görüntüleme: 222
  • Fotoğraf-0073.webp
    Fotoğraf-0073.webp
    32.1 KB · Görüntüleme: 248
Son düzenleme:
güzel olmuş...

uygulama bende de var, yalnız siz kapı altı yerine radius üstü kapı içi kaplamasının son kısmına yapmışsınız, bir bakıma iyi olmuş, kapıyı açtığınızda arkadaki araç vs de ledi görüyor, benim uygulamada direkt olarak yere vuracak şekilde kapının altında :D
güle güle kullanın

bencede direk yere vurmasında avantaj var özellikle benim gibi gözleri gece ışığa aşırı duyarlı kullanıcılar için bu led olayı çok tehlikeli olabiliyor.. birisi aynı şekilde kapı içi ledlerle döşemiş karanlık bir yolda kapıyı bir açtı maşallah dedim kör ettin abi :D

Aracımdaki ledler karşıyı değil direk olarak yeri aydınlatmaktadır.Yapılış amacıda budur.

güzel olmuş eline sağlık uzun zamandır bende böyle bi şey düşünüyorum bi yapmak nasip olmadı

tesisat yapılan araçların bagajlarına konuyor bunlar güzel düşünmüşsünüz h.olsun

çok şık görünüyorlar

güzel olmuş:)

Geri