veCtra (C) LPG Taktırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LPG'yi sizce ne yapayım

• Taktır dahada az yaksın

Oy: 32 61.5%
  • Boşver sen onu sat

Oy: 20 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    52
taktırmadığım için markayı bilmiyorum.
*******************************/288100 ;)

98 model 2000 motor. ortalama 140 - 150 bin yakıyor şehir içi dışı karışık. ancak sıralı sistemler motor ya da su hangisi ise bilmiyorum ama ısınmadan gaza geçmiyor. bu nedenle sabah ilk çalıştırmalarda ısınana kadar benzin de yakıyor.

arkadaşım bence en güzeli gel istanbula brc bayisine taktır lpg ni sorunsuz şekilde.

bende gecen ağustos brc taktırdım baya memnunum..aracım 2000model astrag..90km sabit hızla şehir dışı 80bin yakıyor..şehir içindede fazla basmassan 125civarı bişey yakıyor..brc den memnunum aklında bulunsun..birde eğer brc taktırcaksan brcnin fast serisi varmış en son onu taktır derim..

eee arkadaşlar, bilir kişiler, LPG kullananlar bir el atın şu işe.. halledeyim şu meseleyi. bir de bu icadın heryerde fiyatı farklı mesela lovatoyu 1400 e takanda var 1950 isteyende var.. bu meretin fiyatını ne değiştirir ki bu kadar? yoksa insan görünümlü esnaflar mı farka sebep oluyor? Çıldıracağım benzin 3 ytl iken halen LPG ye geçememek delirtiyor beni... :mad:

bir de bu icadın heryerde fiyatı farklı mesela lovatoyu 1400 e takanda var 1950 isteyende var.. bu meretin fiyatını ne değiştirir ki bu kadar? yoksa insan görünümlü esnaflar mı farka sebep oluyor?

:kop: :good:

2 ay daha sabredin, güzellik yapacağım :)

eee arkadaşlar, bilir kişiler, LPG kullananlar bir el atın şu işe.. halledeyim şu meseleyi. bir de bu icadın heryerde fiyatı farklı mesela lovatoyu 1400 e takanda var 1950 isteyende var.. bu meretin fiyatını ne değiştirir ki bu kadar? yoksa insan görünümlü esnaflar mı farka sebep oluyor? Çıldıracağım benzin 3 ytl iken halen LPG ye geçememek delirtiyor beni... :mad:

Geri