hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sistem olarak ekotek diye bir marka varmış 1600 ytl dedi ustam ne dersiniz bu sistem için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prins>telefleks>brc>=tartarini... diye gidiyor sıralama tabi bana göre. Bunlardan birine taktırırsan daha iyi olur, tabi en önemlisi montaj yapan yer.hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sistem olarak ekotek diye bir marka varmış 1600 ytl dedi ustam ne dersiniz bu sistem için
arkadaşlar hepinize iyi forumlar diliyorum geçen gün yeni aracıma kavuştum 2004 model C kasa Vectra Elegance araçtan çok ama çok memnunum bu benim 2 yıl içindeki 11 aracım her model araç kullanmış biri olarak bu araçtaki rahatlığı ve konforu hiçbir araçta bulamamıştım yalnız bu araç bariz bir şekilde benzin yakıyo şimdi ben araca sıralı sistem Lpg taktırmak istiyorum ama endişem aracın yol bil. yana acaba yol bil. anlık değeri ve ortalama tüketimi gösterecekmi bende daha önce ford mondeo vardı o göstermiyod laguna vardı o gösteriyodu acaba bu araç gösterirmi yoksa göstermezmi şehir içinde ne yakar yılda 50 000 km fazla yol yapıyorum ama ne kadar kullanırım bilmiyorum o yüzden Lpg takıp satsam bile kardayım acaba uyum sorunu falan yaşarmıyım diye endişeliyim bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız eğer
konu dışı olacak ama 2 yılda 11 araç değiştirerek ne kadar zarara uğradığını, yada uğrayıp uğramadığını merak ettim doğrusu cidden
son tercihin güzel olmuş ama , siyah bir vectra çok güzel bir tercih. siyah her zaman iyidir. güle güle kullan.