ya abi benim araba 270 280 den aşağı inmio ortalama hep 9.5 10 larda bi problem mi var acaba 2004 c elegance bi yardımcı olun ne var...
Sorun yok normal yakıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya abi benim araba 270 280 den aşağı inmio ortalama hep 9.5 10 larda bi problem mi var acaba 2004 c elegance bi yardımcı olun ne var...
Arkadaşlar Ben Prins Taktiraçağim Benim Araba Vectra C 2003 Model 1.6 Cc şuanda Ankarada şehir Içi 350 Ytl Yakiyor Beni çok Yordu Ben çok Sert Araba Kulanan Biriside Degilim Bu Yakit Sarfiyati Beni çok üzüyor Bu Konuda Bir Fikri Olan Varmi Lpg Ile Yakitim Ne Civarda Olur Bilgisi Olan Varsa Yazarsa çok Sevinirim Saygilar.
benim vertra c de 10lt civarı yakıyor buda hemen hemen 350 kuruşu denk geliyor. şehir içinde 100ytl benzinle 280km gidebiliyorum. hocam ekran sende renkli galiba nasıl temin ettin?Arkadaşlar Ben Prins Taktiraçağim Benim Araba Vectra C 2003 Model 1.6 Cc şuanda Ankarada şehir Içi 350 Ytl Yakiyor Beni çok Yordu Ben çok Sert Araba Kulanan Biriside Degilim Bu Yakit Sarfiyati Beni çok üzüyor Bu Konuda Bir Fikri Olan Varmi Lpg Ile Yakitim Ne Civarda Olur Bilgisi Olan Varsa Yazarsa çok Sevinirim Saygilar.
zaten kendin de demişsin veCtra (C) LPG Taktırma
bencede taktırma
Arkadaşlar Ben Prins Taktiraçağim Benim Araba Vectra C 2003 Model 1.6 Cc şuanda Ankarada şehir Içi 350 Ytl Yakiyor Beni çok Yordu Ben çok Sert Araba Kulanan Biriside Degilim Bu Yakit Sarfiyati Beni çok üzüyor Bu Konuda Bir Fikri Olan Varmi Lpg Ile Yakitim Ne Civarda Olur Bilgisi Olan Varsa Yazarsa çok Sevinirim Saygilar.