Vectra C nasıl olmuş?? -2- (18" CMS Jantlar+Lassa impetus sport 225/40/18)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PRODK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi jantlar olmammış ya. araba sanki frontera gibi duruyo. bence c kasaya en yakışanı volkan kardeşim bulmuş.

Hayırlısı Olsun ..........

teşekkürler 19'' olması iyi gösteriyor. ama ince yanaklar beni arabanın içinde beyin sarsıntısı geçirtecek bir gün:)

volkan keske sende jantlari 18 alsaydin. benim arabada 18 jant ve 30mm eibach yay var. benim arabaya binen herkes orjinal gibi diyo 18 olmasina ragmen ve yay olmasina ragmen konforlu diyo

tercih meselesi tabi.. Volkan'ın jantlarda bence çok hoş tamamen kişisel diyorum.. bu arada burak biz bi ara buluşacaktık:)

bugün sevise arabayı bıraktım app plaka ve marşpiyelleri boyatıyorum birde 60.000km bakımı yaptırıyorum bitince foto eklerim.

volkan keske sende jantlari 18 alsaydin. benim arabada 18 jant ve 30mm eibach yay var. benim arabaya binen herkes orjinal gibi diyo 18 olmasina ragmen ve yay olmasina ragmen konforlu diyo
benim vogland yaylar bayağ sertleştirdi. başta iyi idi sonradan kazık gibi oldu birde 35 yanak fazla ince kaçtı:(. bir ara sana havele çıkartıp karlıkçı halilden arka tampon altı ve bagaj spoyleri aldırcam bilgine:)

yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,yay ,:eek:

Geri