- Konuyu Başlatan
eğer lastiği değiştirceksen tabanı aynı olur taban genişliği yani, yanakları küçültebilrisin hem daha hoş durur
Yok be abi sen de büyültürsem jantı büyülteceğim ki aynı hesaba gelecek..Yok ya ben alcağım galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer lastiği değiştirceksen tabanı aynı olur taban genişliği yani, yanakları küçültebilrisin hem daha hoş durur
Biliyorum hatta bu abimiz aracını sattı ama jant ve lastikleri de ayrı olarak satıyor...Sahibinden comda ilanı var.. 1600 lira istiyor 17'' GTS jant ve lastikler için..Kargo da var bir de..Açıkçası o kadar para veremem..Üstelik bunlar normalden çok ağırlar..
Serdar, senin benim araba için en karar jant 16" ve 17" olarak görülüyor, deneyenler 17 den yukarısının türkiye şartları için uyumsuz olduğu kanısındalar, aksel arkadaş çok güzel jant önermiş, ağırlıkları hakkında bilgim yok yalnız senin arabana yakışacağından hiç şüphem yok, eğer bulunabilirse GTS 3.2 V6 modelin jantlarından veya 2.0T GTS jantlarından önerebilirim, gerçekten çok farklı bir hava katıyor C1 kasaya.
ocak ayında ben Getli 3 taksit 1650 TL tek ödeme Getli 1500 TL teklif etmiştim...o zaman 2000 TL istiyordu. Sadece jantlar bile bu fiyatın üstünde olabilir.Neticesinde orjinal jant.Dediğim gibi cevap yazdığında 1100 TL ye 5 adet Astra H GTC jantı aldım...Önümüzdeki hafta lastikleri takacağım... Hoşuma gitmezse satar bunları alırım...
Bu arada aslında linkteki jantlar harika ama ne yazık ki Türkiye de yok...Sadece Samsun da gümrükten cıkan bir vectranın üzerinde var diye biliyorum.
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8152.0